Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτοκτόνησε ο Γεωργιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία της συντρόφου του


Με έναν επίδεσμο, με τον οποίο του είχαν περιδέσει τον καρπό, έδωσε τέλος στη ζωή του ο άνδρας από τη Γεωργία, 48 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της 55χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο βρόγχο και τον έδεσε στα κάγκελα της πόρτας του κρατητηρίου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου κρατείτο μέχρι την απολογία του.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το περιστατικό λίγα λεπτά αργότερα, αλλά ήδη ήταν αργά. Δίπλα του βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα στη γλώσσα του, το οποίο θα μεταφραστεί και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της 23ης Αυγούστου, μέσα στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην οδό Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν γύρω από το πρόσωπο του συντρόφου της καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων, σύμφωνα με τις οποίες, εγκατέλειψε το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα τα χέρια του.

Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει και η γυναίκα, που επίσης κατάγεται από τη Γεωργία, εκλιπαρούσε τον σύντροφό της να μην την σκοτώσει. Το ζευγάρι φαίνενται ότι αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στις σχέσεις τους και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.

Ο καθ΄ομολογία δράστης εντοπίστηκε την ίδια μέρα, στην περιοχή Καραμπουρνάκι της Καλαμαριάς και την επομένη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων (επειδή αντιστάθηκε κατά την προσαγωγή του), δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά (την έθεσε σε έγγραφο μετά το φονικό, καθώς βρισκόταν σε αυτοσχέδιο πάρκινγκ).

Ακολούθως παραπέμθηκε στην αρμόδια Ανακρίτρια και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, παραμένοντας υπο κράτηση.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια