Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκανε τον ντελιβερά αλλά ήταν ο ληστής τους


Δεκαεννέα διανομείς φαγητού σε έξι διαφορετικές περιοχές είχε ληστέψει ένας άνδρας 31 ετών, τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί και τον οδήγησαν στη δικαιοσύνη.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής συνέστησαν ολόκληρη ομάδα, προκειμένου να τον ταυτοποιήσουν και να τον εντοπίσουν. Ο ληστής χρησιμοποιούσε δύο δίκυκλα μικρού κυβισμού, στα οποία είχε τοποθετήσει κουτιά τοποθέτησης προϊόντων, ώστε να μοιάζει με διανομέα. Προσέγγιζε τα θύματά του σε εισόδους πολυκατοικιών, όπου πήγαιναν για να παραδώσουν την παραγγελία τους και έμπαινε μαζί τους στο κτίριο. Τους παραχωρούσε προτεραιότητα για να χρησιμοποιήσουν το ασανσέρ, αλλά στην πραγματικότητα τους περίμενε στο ισόγειο, μέχρι να πληρωθούν για την παραγγελία, τους απειλούσε με μαχαίρι και άρπαζε τις εισπράξεις. Φρόντιζε μάλιστα να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του είτε με χειρουργική μάσκα είτε με κράνος μηχανής.



Τα θύματά του έδωσαν στους αστυνομικούς περιγραφή των δικύκλων, που χρησιμοποιούσε, και εκείνοι κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο Γαλάτσι και να του περάσουν χειροπέδες. 

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια