Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μανούσος Γιανναδάκης: Μεθοδευμένα δημοσιεύματα


Κείμενο τού Μανούσου Γιανναδάκη από την Ένωση Ρεθύμνης: Θα μπορούσαμε να δώσουμε τόπο στην οργή και να μην απαντήσουμε, ακόμα και να αδιαφορήσουμε, στα μεθοδευμένα δημοσιεύματα που στόχο έχουν τόσο τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας όσο και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.

                Το δρόμο του διχασμού και της εσωστρέφειας που ακολουθούν ορισμένοι σε ό,τι μας αφορά, δεν θα τον διαβούμε.

                Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ είχαν όλοι την ευκαιρία να τοποθετηθούν δημόσια και να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, κάτι που άλλωστε συμβαίνει σε κάθε συνεδρίαση της Ομοσπονδίας. Φυσικά  όταν λείπουν τα επιχειρήματα, οι θέσεις και οι προτάσεις, κάποιοι  επιχειρούν τόσο να αποπροσανατολίσουν, όσο και να καλύψουν το κενό που οι ίδιοι δημιουργούν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους.

                Ξέρουν όμως οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοί μας ποιοι τρέχουν μέσα στην πανδημία από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προκύψει κάτι θετικό για όλους μας. Προφανώς δεν θέλουν να κερδίσει το συνδικαλιστικό μας κίνημα γιατί αυτό ανατρέπει τα σχέδιά τους. Γι΄ αυτό κάνουν τα πάντα να μην έχει ο αγώνας μας θετικά αποτελέσματα.

                Όσον αφορά την πλειοψηφία της Ομοσπονδίας, δεν θα τους ακολουθήσει στον ολισθηρό τους δρόμο. Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσές μας επιζητούν από όλους μας ενότητα,  δημιουργικότητα και τέλος, αποτελεσματικότητα στον αγώνα μας. Όλοι θα κριθούμε γι’ αυτά.

                Βεβαίως, ο σοφός λαός μας από αρχαιοτάτων χρόνων, λέει:

“ Πενία τέχνας κατεργάζεται. ”

Τους το αφιερώνουμε!

 

ΥΓ:          1) Εξάλλου, ο δάσκαλός σας, τα ίδια έκανε το 2006.

                2) Όσο κι αν προκληθούμε, δεν θα επανέλθουμε.

Μανούσος Γιανναδάκης

Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

 

 










Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λέει ότι είναι μεθοδευμένα τα δημοσιεύματα χωρίς να τα διαψεύδει. Αποδέχεται ότι δρα ως κοινός τραμπούκος και δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας. Έδειξε δημόσια τον τρόπο που φέρεται την στιγμή που καταλαβαίνει ότι η επανεκλογή του κινδυνεύει χάνοντας όλα τα προνόμια που έχει ένα μέλος του ΔΣ(χρηματικά , άδειες, δημόσιες σχέσεις κλπ).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μανούσο τουλάχιστον συγνώμη έπρεπε να ζητήσεις από τον Καρτσακη σε έχει στηρίξει δύο φορές σε εκλογές. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια για να λέγαμε. Όλοι οι παρόντες ακόμα και από την δική σας παράταξη τα έχουν παραδεχτεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος είναι πάλι αυτός ;;;; Κι άλλος εργατοπατέρας που ταΐζουμε ;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να κάνω μια ερώτηση; Αν διαθέτεις ιδιόκτητο σπίτι στην Αθήνα δικαιούσαι να λαμβάνεις έξοδα για ξενοδοχείο και εκτός έδρας για τις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ; Μπορεί να μας απαντήσει υπεύθυνα κάποιο μέλος του; Είναι νόμιμο και ηθικό;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσό στοιχίζει η συμμετοχή στο συμβούλιο ; Ποιος θα απαντήσει ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω. Για την ταμπακιέρα...σιωπή.εκκωφαντική.Πως μετα να διεκδικήσετε πράγματα για τα μέλη σας όταν a priori οι συνομιλητές σας ξέρουν το ποιον σας; Αυτοκάθαρση τώρα κύριοι της ΠΟΑΣΥ.