Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για τις 15 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα


Για τις 15 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για την επίθεση με βιτριόλι στην 36χρονη Ιωάννα, που έγινε στις 20 Μαΐου του 2020.

Η κατηγορούμενη θα δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση και παρέπεμψε την 36χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη, κρίνοντας πως από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει πως η κατηγορουμένη είχε σκοπό να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα.

Στην πρόταση του ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, αξιολογώντας τα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας που έδειξαν ότι η ποσότητα και η πυκνότητα του καυστικού υγρού ήταν μεγάλη, είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η 36χρονη είχε πρόθεση να σκοτώσει την 35χρονη.

«Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω, αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω. Απλώς, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η απερίσκεπτη αυτή ενέργειά μου θα προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά και έναν μεγάλο Γολγοθά που θα διανύει και θα διανύσει σε βάθος χρόνου», είχε πει απολογούμενη η 36χρονη, λίγες ημέρες πριν την πρόταση του εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο

 

https://www.tovima.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια