Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: Ξεκάθαρες απαντήσεις σε ένα ξεκάθαρο ζήτημα από τον πρωθυπουργό της χώρας μας.


Ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Αττικής

 Ξεκάθαρες απαντήσεις σε ένα ξεκάθαρο ζήτημα από τον πρωθυπουργό της χώρας μας

Οι Συνοριοφύλακες υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας μας, επιχειρούν σε σύνορα, ενδοχώρα, μεγάλες πόλεις ''χτυπώντας'' τα κυκλώματα διακινητών,, διαχειριζονται με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στα κέντρα πρώτης υποδοχής και  ταυτοποίησης ή προαναχωρησιακα κέντρα κράτησης τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα μας αλλοδαπούς, εκτελούν επιχειρήσεις επιστροφής στις χώρες τους, είτε εθνικές είτε κοινές με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι Συνοριοφύλακες καθημερινά επιτελούν πολύ σημαντικό έργο, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή, αντιμετώπισης και Διαχείρισης του Μεταναστευτικού Ζητήματος.









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελανε και οι πέτρες... Ιδεα να μεταφερθει το τελωνειο ευζωνων στην λαρισα η Σαλονίκη, κι εκει θα κανουν ελεγχους στην ενδοχώρα.δεν εχω εμπαθεια με τους συνοριακους καμία,φτωχη μου αποψη ειναι να μεινουν στα σύνορα.ολοι να δουλεψουν αλλα να μην καταλαμβανουν θέσεις άλλων, να βγουν οργανικες ξεχωριστες ανα νομο και να τις καλύπτουν. Απλα πράματα, δεν φταίει ο κλαδος τα ρουσφέτια ταχουν κανει ολα αυτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα αδερφέ μου👌, σε ΔΑ της Κεντρικής Ελλάδος το 90 % είναι συνοριακοι κ φρουροί...., όπως κ σε πολλές περιοχές σίγουρα. Ελλάδα τα ρουσφέτια σου.... Ο συνάδελφος από τη Σχολή στην Αθήνα κ όπου χρειαστεί!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά ρεπαιδια έχει σύνορα Αττική?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνοριοφυλακες Αθηνών...Γελάνε κι οι πέτρες...Τι σύνορα φυλάνε ακριβώς;