Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της συζύγου του


Δεν μπόρεσε να αντικρούσει τα δεδομένα, που του παρέθεσαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, και παραδέχθηκε ότι εκείνος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του και σκηνοθέτησε τη ληστεία, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Ο πιλότος, καθ’ομολογίαν δράστης, φαίνεται πως αντέγραψε τα στοιχεία της ληστείας σε βάρος του εκπαιδευτή του και αρχικά κατάφερε να πείσει ακόμα και τους αστυνομικούς.

Περίπου έξι ώρες χρειάστηκαν οι χειριστές της υπόθεσης, προκειμένου να πάρουν τελικά την υπογραφή του στην ομολογία, στην οποία περιέγραψε τις κινήσεις του τη νύχτα της 10ης προς την 11η Μαΐου.

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν δεδομένα από ψηφιακά μέσα, όπως η κάμερα ασφαλείας στο ισόγειο τής μεζονέτας, το κινητό τηλέφωνο τού 32χρονου και το «έξυπνο» ρολόι του θύματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας δεν αφαιρέθηκε από τους εισβολείς, στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όπως είχε δηλώσει, αλλά περίπου τρεις ώρες νωρίτερα. Το κινητό τηλέφωνο τού πιλότου παρουσιάζει λειτουργία εφαρμογής, σε χρόνο που εκείνος είχε δηλώσει ότι ήταν δεμένος και καθηλωμένος.

Στοιχεία έλαβαν και από το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης, που -σύμφωνα με πληροφορίες- σταμάτησε να καταγράφει τους παλμούς του θύματος, πολύ νωρίτερα από την ώρα, που κατέθεσε ο 32χρονος ότι τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών, δέσμευσαν το ζευγάρι με σκοπό τη ληστεία.

Φαίνεται, μάλιστα, πως προέκυψε και μία ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα θύματος και συζύγου, στα οποία φαίνεται μία ένταση μεταξύ τους. Και αυτή η ανταλλαγή φαίνεται πως έγινε, την ώρα που ήταν και οι δύο μέσα στη μεζονέτα, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπόν 32 ετών τώρα. Ποινή και καλά ισόβια ίσως.... τουτέστιν σε καμιά δεκαριά χρόνια έξω. Στα 42 και με πτυχίο πιλότου στο εξωτερικό δε θα είναι και τόσο άσχημα.
......Αστάθμητος παράγοντας το κρέμασμα του σκύλου. Εκεί κυριολεκτικά μπορεί να την πατήσει. Όλες οι φιλοζωικές οργανώσεις θα πέσουν να τον φάνε. θα ζητάνε το κεφάλι του επί πίνακι.
Τελικά το να σκοτώσεις σκύλο στις μέρες μας αξιολογείται ως σοβαρότερο από το να σκοτώσεις άνθρωπο.