Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιασμός από ιερέα στο Αγρίνιο: Απολογείται τη Δευτέρα - «Κατασκευασμένες οι καταγγελίες», λέει


Για «κατασκευασμένες καταγγελίες» κάνει λόγο ο ιερέας ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες δυο γυναικών, οι οποίες υποστήριξαν πως τις βίασε στο Αγρίνιο όταν εκείνες ήταν ανήλικες κατά τη διάρκεια της… εξομολόγησης. Ο ιερέας οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή, με τον συνήγορο υπεράσπισης του του, κ. Νικάκη, και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας υποστηρίζει πως πρόκειται για «σκευωρία» και αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες οι δυο κοπέλες 27 και 22 ετών αντίστοιχα, αποφάσισαν να καταγγείλουν τα όσα βίωσαν στα χέρια του την ώρα της... εξομολόγησης. Όπως έγραφε το protothema.gr ο ιερέας φέρεται να προσέγγισε σε πρώτη φάση την μητέρα των δυο κοριτσιών, η οποία του είχε τυφλή εμπιστοσύνη καθώς γνωρίζονταν πολλά χρόνια. Όπως αναφέρουν οι δυο αδελφές η μητέρα τους τον έβλεπε σαν «Θεό» της με αποτέλεσμα να ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του. Την είχε πετύχει σε μια δύσκολη προσωπική της στιγμή με αποτέλεσμα εκείνη να τον δει ως αποκούμπι της.

Ο εφιάλτης για την μια από τις δυο ξεκίνησε όταν τελείωσε το δημοτικό. Όταν μαζί με την μητέρα της επισκέπτονταν καθημερινά το σπίτι του, προκειμένου εκείνη να παρηγορηθεί από τα λόγια του. Την είχε πείσει πως της είχαν κάνει μάγια και πως μόνο εκείνος μπορεί να την σώσει. Η γυναίκα τον εμπιστεύονταν σε τέτοιο σημείο, που έκρινε πως ο συγκεκριμένος έπρεπε να αναλάβει να καθοδηγήσει και την κόρη της με αποτέλεσμα να πιέσει την 12χρονη τότε να του εξομολογηθεί.


Πλέον ο 49χρονος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου και παιδική πορνογραφία.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια