Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Συγχαρητήρια σε Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι. και Δ.Ε.Ε. – Διαχωρισμός από τους πανελίστες συνδικαλιστές


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζουμε  τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και στους συναδέλφους της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Α.Ε.Α., ο οποίοι εργαζόμενοι πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου τους και λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό, υπομονή, μεθοδικότητα και αυταπάρνηση, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη του στυγερού εγκλήματος των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε το πανελλήνιο και  με συντριπτικά ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των πολιτών και των Μ.Μ.Ε.

Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την έντονη αποδοκιμασία μας για τον τρόπο που ορισμένοι «πανελίστες» συνδικαλιστές της Αστυνομίας οι οποίοι μην έχοντας ιδέα ούτε για τις βασικές αρχές της προανάκρισης και γενικότερα της ποινικής διαδικασίας, προβαίνουν μέσω τηλεοπτικών εκπομπών σε άτοπες προσωπικές κρίσεις επί παντός επιστητού, δημιουργώντας τεράστια σύγχυση στην κοινή γνώμη.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και εκπρόσωποι 10.000 αστυνομικών έχουμε πολλάκις ξεκαθαρίσει ότι δεν συνδιοικούμε και ουδέποτε θα παραστήσουμε τους Εκπροσώπους Τύπου της Ηγεσίας. Δεν το έχουμε πράξει ποτέ και ούτε πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο. Ο ρόλος μας έγκειται καθαρά στη διασφάλιση της εργασιακής ηρεμίας των συναδέλφων μας και στην τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, προς όφελος τόσο των αστυνομικών όσο και των πολιτών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών λειτουργεί πάντοτε με σεβασμό προς τους συναδέλφους οι οποίοι δίνουν την καθημερινή μάχη για την εγκληματικότητα. Διαχωρίζουμε τη θέση μας από δηλώσεις που ούτε εκπροσωπούν, αλλά ούτε εκφράζουν το Προεδρείο της Ένωσης. Ο αγώνας για την αυτοπροβολή δεν έχει θέση στο συνδικαλιστικό μας κίνημα, στο οποίο λόγο έχουν αποκλειστικά τα θεσμικά όργανα. Τούτο άλλωστε γνωστοποιήσαμε και με την υπ’ αριθ. 200/46-ν από 05/01/2021 ανακοίνωσή μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το έγινε ξαφνικά οι βολεμένοι χαραμοφάηδες της δεε που κάθονται όλοι μέρα εγιναν καλοί και χρήσιμοι; Έτσι είναι όταν διαλύεις υπηρεσίες για εντυπωσιασμό και για τα κανάλια παρόλα αυτά αυτές σε βγάζουν ασπροπρόσωπο...επαγγελματισμός λέγεται αυτό...2021 έχουμε αν μην πάμε άλλο πίσω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμετός είστε όλοι μαζί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πανελίστες εδώ Άφαντοι συνδικαλιστές εκεί..