Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος καλλιεργούσε 99 χασισόδεντρα σε θερμοκήπιο!


Μοιάζει απίστευτο, όμως ένα ανήλικο αγόρι μόλις 17 χρόνων είχε αναλάβει αποκλειστικά την καλλιέργεια μιας μεγάλης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, αλλά και την συλλογή της συγκομιδής της την οποία ερευνάται αν και πού σκόπευε να διακινήσει!

Οι παράνομες δραστηριότητες του 17χρονου Ελληνόπουλου έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, οι οποίοι ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής από την Χαλκιδική και έφτασαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου κατοικεί ο ανήλικος. Πολύ γρήγορα, ανακάλυψαν σε ένα δύσβατο σημείο κοντά στο σπίτι του το αυτοσχέδιο θερμοκήπιο που είχε στήσει.

Μέσα σε αυτό, εντοπίστηκε ο νεαρός χασισοκαλλιεργητής την στιγμή που τρυγούσε τα συνολικά 99 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,40 μέτρου και συνελήφθη. Στον χώρο κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 894 γραμμαρίων και τα υπολείμματα από πέντε ριζικά συστήματα δενδρυλλίων. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών, ενώ και στους γονείς του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.

Μάνος Τσαγκαράκης

https://www.protothema.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια