Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γλυκά Νερά: Τα ανύπαρκτα 10.000 ευρώ που άρπαξαν οι... ληστές


Γλυκά Νερά. Πειστήριο Νο 36. Επιτραπέζιο παιχνίδι. Σε αυτό, σύμφωνα με τις καταθέσεις του 33χρονου πιλότου υπήρχαν περίπου δέκα χιλιάδες ευρώ, τα οποία υπέδειξε στους υποτιθέμενους ληστές, με την ελπίδα –όπως είχε υποστηρίξει- ότι θα γλιτώσει την οικογένειά του από τους κακοποιούς.

Το πρωί της 11ης Μαΐου, την ημέρα δηλαδή της δολοφονίας, είχε καταθέσει στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών:  Όταν μπήκαν μέσα, αυτός με το πιστόλι ήρθε προς το μέρος μου. Πριν μου πει τίποτα, του είπα εγώ: «Υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά στο σαλόνι, σε παρακαλώ πάρτε ό,τι θέλετε και μην μας πειράξετε… επειδή ένιωθα το όπλο και έβλεπα και τον άλλο να στοχεύει προς τη γυναίκα μου με το περίστροφο, δεν αντιστάθηκα καθόλου και έπεσα στο πάτωμα. Απευθύνθηκα πάλι προς αυτούς και τους είπα πως τα χρήματα είναι στο σαλόνι, στη Monopoly.

Δεκαεπτά ημέρες αργότερα, σε μία από τις συμπληρωματικές καταθέσεις του και στην προσπάθειά του να στηρίξει το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, είχε αναφέρει στους ερευνητές της Ασφάλειας λεπτομέρειες για τα οικονομικά του, την αγορά οικοπέδου, όπου σκόπευε να φτιάξει σπίτι, και πάλι μίλησε για τα χρήματα, που είχαν αρπάξει οι ληστές.

«Όλα αυτά τα χρήματα ήταν στην τράπεζα, εκτός από περίπου, πάνω κάτω 10.000 ευρώ, τα οποία είχαμε στο σπίτι και είναι αυτά που πήραν αυτοί που μπήκαν στο σπίτι».

Όταν, όμως, ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, παραδέχθηκε ότι τα χρήματα δεν υπήρχαν και ότι όλα ήταν μέρος του σεναρίου του.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βιάστηκαν να πούνε οι αναρχοάπλυτοι για λευκό,τρέιτ,Έλληνα και μάλιστα πλούσιο.