Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Σπίρτζης: Ούτε self, ούτε test για τον Έλληνα Αστυνομικό


Δήλωση Tομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη: Επί δύο σχεδόν χρόνια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της ΝΔ μιλούν, δήθεν, εξ ονόματος των Ελλήνων αστυνομικών, λες και τους ανήκουν...

Επί δύο σχεδόν χρόνια, ταυτόχρονα και διαρκώς, αναδεικνύεται η εγκατάλειψη των αστυνομικών από την κυβέρνηση, που αδιαφορεί επιδεικτικά τόσο για τις συνθήκες άσκησης του έργου τους ως εργαζόμενοι όσο και για την προστασία της ίδιας τους της ζωής.

Απόδειξη γι' αυτό είναι ότι ακόμη και τώρα που ξεκίνησε η διάθεση των «self tests» στα φαρμακεία της χώρας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη  δεν έχει συμπεριλάβει τους αστυνομικούς στους δικαιούχους...

Για ακόμη μία φορά, είναι προφανής η «αγάπη» της κυβέρνησης προς την Ελληνική Αστυνομία, όπως είχαμε τονίσει και στην από5.2.2021 ανακοίνωσή μας, που αφορούσε στην ακύρωση τον εμβολιασμών των αστυνομικών και την αναμονή μέχρι να… «διαταχθούν».

Αφήνουν στο έλεος του Θεού  την υγεία των αστυνομικών της χώρας, την ίδια ώρα που τους χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σχεδιασμών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αστυνομικών που υπηρετούν την ελληνική κοινωνία και την δημοκρατία δεν είναι ούτε πραιτωριανοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ούτε παρακατιανοί, ούτε δεδομένοι .

Είναι εργαζόμενοι με στολή και η πολιτεία οφείλει να λάβει για την υγεία τους,  όλα τα μέτρα που έλαβε για τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή καταπολέμησης της πανδημίας.









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μαλιστα..ο κ.Σπιρτζης που καθε μέρα μιλαει για αστυνομικη αυθαιρεσια και μας καταγγελει, σημερα αγχωθηκε για την υγεια μας..και λεει οτι εγραφε χθες η παραταξη Μπροστα του κ.Καλλιακμανη..τυχαια συμπτυξη αποψεων δηλαδη συριζα και παραταξης Μπροστα..πολυ ενδιαφερον
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσο καιρό μας κακολογουσες και μας έκραζες, τωρα σε πήρε ο πόνος για μας; Εσύ και πολλοί άλλοι, πολύ απλά κάνετε αντιπολίτευση στις πλάτες μας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πας καλά; Και αν βγει θετικο να μην πάει για δουλειά το κορόιδο ο χωρπφυλακας; Λες και σιγά ποιον θα κολλησει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέστα χρυσόστομε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άσε το παραμυθάκι. Ψάξε τα κομματόσκυλα στο ΕΚΑ που έχουν γίνει γραφείο τύπου του υπουργείου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσο δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την πολιτική αντιπαράθεση που γίνεται στις πλάτες των αστυνομικών τόσο κακό κάνεις στα συμφέροντα σου. Ο Σπιρτζης δεν χτυπάει τον αστυνομικό αλλά τον πολιτικό προϊστάμενο της αστυνομίας και την κυβέρνηση, τώρα εσύ πότε θα ξυπνήσεις από τον πολιτικό λήθαργο και θα επιτρέπεις κάποιους που νομίζεις ότι σε στηρίζουν δινοντας σου αέρα κοπανιστο να συνεχιζουν να το κάνουν είναι εξα ζήτημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Brain test για τους βουλευτές ποτέ θα βγει?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιοι σχολιαστές περί άλλων τυρβάζουν για να αποπροσανατολίσουν από το θέμα. Περίεργο να διαφωνεί κάποιος με την ανακοίνωση αυτή.