Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΣΥΦΥ: Οδύνη και οργή για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ


Ανακοίνωση της ΠΟΣΥΦΥ 

Με οδύνη και οργή πληροφορηθήκαμε την άνανδρη και αποτρόπαιη δολοφονία του έγκριτου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Μαφιόζικη δολοφονία από στυγερούς δολοφόνους, τόσο οι εκτελεστές όσο και οι εντολείς τους, με στόχο την φίμωση του Γιώργου, της δημοσιογραφίας αλλά πρωτίστως της δημοκρατίας.

     Ο Γιώργος Καραϊβάζ, πνεύμα ελεύθερο, για πολλά χρόνια υπηρέτησε το αστυνομικό ρεπορτάζ και ανέδειξε ανένταχτος και ανεπηρέαστος, ζητήματα που απασχολούσαν το χαμηλόβαθμο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Στάθηκε δίπλα μας, δίπλα στους αγώνες μας και τις διεκδικήσεις αναζητώντας μαζί μας μια καλύτερη μέρα για την Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της.  Ανέδειξε από την πρώτη στιγμή το θεσμό της Συνοριακής Φύλαξης  και υπερασπίστηκε το προσωπικό του κλάδου μας.

      Δεν ήταν συνάδελφος, αλλά  κάθε αστυνομικός τον ένιωθε ως συνάδελφο. Όσοι δεν τον γνώριζαν μιλούσαν σαν να τον γνώριζαν.  Σήμερα δεν θρηνεί μόνο ο δημοσιογραφικός κόσμος, μαζί του συμπάσχει και όλη η αστυνομική οικογένεια.  

     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στο bloko.gr και όλους τους συνεργάτες του.   

Καλό  ταξίδι  Γιώργο











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια