Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόταξη αξιωματικών της ΕΛΑΣ για διαρροή εγγράφων ζητά ο κ. Φουρθιώτης - Είπε ψέμματα η ΓΑΔΑ;


Χθες το βράδυ, εντελώς τυχαία, έπεσα πάνω σε αυτό το στιγμιότυπο. Ένας τηλεπαρουσιαστής που του έχει διατεθεί (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) αστυνομική φύλαξη να ζητά την απομάκρυνση και απόταξη "επίορκων" αξιωματικών δύο αστυνομικών τμημάτων, γιατί έγινε γνωστό από έναν κανονικό αντιδήμαρχο πως ενώ η περιοχή του δεν έχει ούτε για δείγμα ένστολο, ο εν λόγω απασχολεί τουλάχιστον 10 δημοσίους λειτουργούς. 
 
Και εγώ πιστεύω πως πρέπει να ΑΠΟΤΑΧΘΟΥΝ άμεσα, όποιος ή όποιοι "αξιωματικοί" έλαβαν την απόφαση να διατεθεί αστυνομική συνοδεία σε έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται πως κινδυνεύει από την τρομοκρατία και δεν έχει προσκομίσει απτά στοιχεία. 
 
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν το υπουργείο δημοσίας τάξης ή προστασίας του Πολίτη έχει μετατραπεί τις τελευταίες δεκαετίες σε Υπουργείο Δημοσίων Σχέσεων και όποιος κάνει τις περισσότερες εξυπηρετήσεις προχωρά, λες και είναι δικά του χρήματα, τα χρήματα που διατίθενται για τις φυλάξεις.
 
Και "ΜΠΡΑΒΟ" στην σημερινή ηγεσία που συνεχίζει την παράδοση και δημιουργεί την, μάλλον σωστή, εντύπωση στους πολίτες πως εάν έχει μέσον μπορείς να κάνεις τα πάντα.
 
Ελπίζω μόνο, πως όταν στις επόμενες εκλογές η ΝΔ δεν θα βρει στην κάλπη, ούτε την ψήφο των Αστυνομικών που υπηρετούν στο κόμμα, η ηγεσία να αναλάβει την ευθύνη αυτή, αφού και τα πράγματα έχουν χειροτερέψει, αντί βελτιώνονται, και έχει αρχίσει μια περίεργη "δίωξη" που εμείς που ζήσαμε την προηγούμενη, είδαμε τι ήρθε στο προσκήνιο.
 
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.....
 
Το κείμενο και η φωτογραφία από το facebook του κ. Χρήστου Κονταρίδη.
 
Σημείωση δική μας: Όπως αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Φουρθιώτης, ζητά την απομάκρυνση των αξιωματικών που διοχέτευσαν τα υπηρεσιακά έγγραφα. Δεν είδαμε την εκπομπή, ούτε όσα διαμείφθηκαν. Συμπεραίνουμε ωστόσο πως ως άμεσος γνώστης- ενδιαφερόμενος της πραγματικότητας, δεν αμφισβητεί το περιεχόμενο των στοιχείων που εμπεριέχονται. 
 
Στο κείμενο του κ. Κονταρίδη δεν γίνεται αναφορά για τη δική του θέση σε ότι αφορά στον αριθμό οχημάτων και αστυνομικών που του διαθέτει η αρμόδια επιτροπή. Και λίγο πολύ, οι μυημένοι των διαδικασιών γνωρίζουν πως λαμβάνονται οι αποφάσεις και πως γίνονται οι διαθέσεις σε στόχους χαμηλού, μεσαίου και υψηλού κινδύνου. Και κατά τα φαινόμενα ο κ. Φουρθιώτης θεωρήθηκε πως διατρέχει κίνδυνο από πολύ ισχυρές απειλές. Προσώπων και κινήτρων. 
 
Ως εκ τούτου το ερώτημα που θέσαμε εξαρχής παραμένει. είπε ψέμματα στη μιας γραμμής ανακοίνωση της η ΓΑΔΑ; Κι αν ναι, ποιος ευθύνεται; Και αφού ευθύνεται, ποιος θ' αναλάβει την ευθύνη;
 
Έχουμε την αίσθηση πως τμήμα της ηγεσίας, καλοβλέπει την ηθική (φευ και αλίμονο) προαγωγή- ξέπλυμα της από τμήμα δημοσιογράφων και παραγωγών που μάλιστα, φέρουν και την ιδιότητα του αστυνομικού συντάκτη. Τα δείγματα είναι πλέον πολλά.
 


του Γιώργου Καραϊβάζ









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς που υπαρχει και ενας Κονταριδης και λεει και καμια αληθεια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποια ηγεσία πολιτική η φυσική ρε Γιώργο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος εχει την ευθύνη στη ΓΑΔΑ που ψαχνετε ποιος ειναι. Το θέμα οπως λεει ο Καραιβαζ ειναι αν είπαν ψεματα κ αν ειναι ετσι τοτε έπρεπε να είχε πάρει δρόμο. Άκου ψεματα η αστυνομία. Τωρα εαν τους ενοχλεί που το γραφει ο Καραιβαζ ε ας πρόσεχαν. Καλα οι συνδικαλιστές που ειναι πως το ανέχονται η οφείλουν τπτ εξυπηρετήσεις συγχαρητήρια Καραιβαζ μαλλον τους έχεις κάνει να μην κοιμούνται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι αξιωματικαρες θα ακούνε Φουρθιώτης και θα τρέχουν τόσο σκληροί είναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καμια δηλωση που τις εχει ευκολες ο Υπουργος ο Υφυπουργος?Η ΓΑΔΑ κανει οτι της πουν.Σαν δε ντρεπεστε ολοι σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ είχε συνοδεία και φύλαξη ο Χίος,ο Μένιος σας πείραξε;Εξάλλου το παιδί είναι όμορφο και το ματιάζουν εύκολα,φοβάται δικαιολογημένα.Και μην λέτε και πολλά γιατί αν βγεί καμιά λίστα με ονόματα δημοσιογράφων και τελεπερσόνων που φυλάσσονται κάποιοι θα φύγουν νύχτα μεταμφιεσμένοι για Ν.Αμερική για να γλιτώσουν το φτύσιμο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ιδιο θα πρεπει να γινει , δηλαδη να διωχθουν και οσοι διοχετευουν στον τυπο και τα μεσα ενημερωσης ολοκληρες εκθεσεις ενορκης εξετασης μαρτυρα , εκθεσεις εξετασης κατηγορουμενου και γενικα εγγραφα της προανακρισης (βλ. Ζουγκλα , Πρωτο Θεμα κτλ) πως γινεται να εχουν προσβαση στη δικογραφια , να δημοσιευουν εγγραφα της προανακρισης (που ειναι μυστικη) και να διαπραττουν υπεξαγωγη εγγραφων και αλλα αδικηματα και δεν ανοιγει ρουθουνι δλδ ενας εισαγγελεας δεν εχει ζητησει ποτε το λογο για τον οποιο γινεται καταφανεστατα κατ επαναληψη αυτο. Σε αυτο το θεμα , οσο αντιθετος και αν ειμαι στο να φυλασσεται ο φουρθιωτης , εχω να πω πως εχει δικιο . Δεν γινεται εγγραφα της υπηρεσιας με προσωπικα δεδομενα (εστω για το προσωπο αυτο που δεν εκτιμω) να βρισκονται σε λαθος χερια λες και ειναι διαφημιστικα φυλλαδια , δεν γινεται εγγραφα της προανακρισης και ολοκληρες δικογραφιες με υποβλητικες αναφορες να δημοσιευονται σε εντυπα και ηλεκτρονικα μεσα.ΛΑΘΟΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο ελλαδισταν ολα γινονται.ειδες κανεναν εισαγγελεα να ιδρωνει το αυτι του;ειδες να τους ασκειται διωξη για ολα αυτα που αναφερεις;σαπιο συστημα