Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνοριακοί Θεσσαλονίκης: Μεγάλη ΠΑΕ της χώρας θέλει να λειτουργεί ως "μπαμπούλας" έναντι της ΕΛ.ΑΣ.


Διαβάστε την ανακοίνωση των Συνοριακών Θεσσαλονίκης: Αηδία έχει προκαλέσει σε όλους τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο η "αήθης" επίθεση από μεγάλη ΠΑΕ της χώρας έναντι της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους (ΥΑΑΒΑΧ) της Δ/σης Ασφαλείας Θεσ/νίκης κυρίως από κάποιους παράγοντές της.

     Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει επιδείξει (όλοι οι συνάδελφοι μηδενός εξαιρουμένου) και ιδιαίτερα ο αξιολογότατος διοικητής της κ. Χρυσόπουλος Κων/νος εξαιρετικό έργο με πολύ σημαντικά αποτελέσματα εδώ και αρκετά χρόνια.

      Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη καθώς και την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να εξετάσουν λεπτομερώς το συγκεκριμένο συμβάν.

      Αξιότιμοι συνάδελφοι, σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις! Επιπλέον, θέτουμε στη διάθεσή σας τη νομική μας υπηρεσία και ό,τι άλλο χρειαστείτε!

     ΕΜΕΙΣ   ΜΑΖΙ    ΓΙΑ    ΜΙΑ    ΖΩΗ !!

                        Για το Δ.Σ

  Ο Πρόεδρος                 Ο Γ.Γραμματέας 

  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                    ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ 

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος 1983 είπε…
Ντροπή συνδικαλιστικος φορέας του σώματος να βγάζει ανακοίνωση με ύφος συνδεσμιτικου κειμενου ομάδας και ο ένας από αυτούς που το υπογράφουν να έχει οριστεί ως έφορος σε ομάδα που είναι σε διαμάχη με την αναφερόμενη στο κείμενο ομάδα. Αυτά αμαυρώνουν τον ρόλο του σώματος και δημιουργούν καχυποψία προς όλους τους τρίτους προς τι σκοπούς εξυπηρετεί η αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χασεκίδης σε ποια ομάδα είναι έφορος ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σφ παοκ ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων δίωξης παράνομης μετανάστευσης νόμου Θεσσαλονίκης.
Μόνο για γέλια η συγκεκριμένη ανακοίνωση, αντί να βοηθάει τους συναδέλφους στην αθλητική βία τους εκθέτει. Και αλήθεια, η ανακοίνωση κλείνει με σύνθημα της ομάδας σας;;;