Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Drive by shooting η δολοφονία του "Απάτσι" - Τα ερωτήματα που προσπαθεί να απαντήσει το Ανθρωποκτονιών


Γρήγορη προσέγγιση, αιφνιδιασμός και γρήγορη διαφυγή, με στόχο να αφήσει πίσω του όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχεία. Αυτός ήταν ο στόχος του εκτελεστή του Βαγγέλη Πάλλη και για αυτό επέλεξε το drive by shooting, τη μέθοδο δηλαδή κατά την οποία ο δράστης προσεγγίζει με όχημα, δεν κατεβαίνει από αυτό, απλά ελαττώνει ταχύτητα ή στιγμιαία ακινητοποιεί το αυτοκίνητο για να πυροβολήσει τον "στόχο" του.
Το αποτέλεσμα τής νεκροτομής έδειξε ότι ο Βαγγέλης Πάλλης είχε τρία τυφλά τραύματα στο θώρακα, χωρίς όμως αυτό να προσθέτει κάτι ιδιαίτερο στην έρευνα των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν πιο πιθανό το κίνητρο τής δολοφονίας να κρύβεται στη ζωή του αποκαλούμενου "Απάτσι" τα τελευταία εννέα χρόνια, από την αποφυλάκισή του και ύστερα και για αυτό προσπαθούν να μάθουν τί έκανε στην Καλλιθέα, αφού δεν μένει εκεί, με ποιον τρόπο εξασφάλιζε τα προς το ζην το τελευταίο διάστημα και εάν είχε την παραμικρή αντιδικία με κάποιον.

Οι αστυνομικοί αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθουν σε επαφή τόσο με την οικογένειά του όσο και με τον στενό φιλικό κύκλο του, προκειμένου να λάβουν απαντήσεις.
Τις πληροφορίες, που θα λάβουν από εκεί, θα τις συνδυάσουν με τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από τον τόπο του εγκλήματος, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, χωρίς να αποκλείουν να υπάρχει και συνεργός.
Θεωρούν πάντως δεδομένο ότι η πράξη ήταν σχεδιασμένη και προμελετημένη.

Μανώλης Ασαριώτης








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια