Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πρόεδρος τής ΠΟΕΠΛΣ για τις δεσμεύσεις Πλακιωτάκη


Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης μετά τις δεσμεύσεις του υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη κατά την επίσκεψή του στο Κ.Λ. Ηρακλείου δήλωσε τα εξής:
«Είναι γνωστό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα εντατικοποιήσαμε τις παρεμβάσεις μας ως Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για σειρά ζητημάτων, που αφορούν στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τα στελέχη του. Για εμάς η αύξηση της οργανικής δύναμης είναι μείζονος σημασίας ζήτημα και είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις θέσεις μας στον κ. υπουργό, ο οποίος θεωρούμε ότι τις κατανόησε. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις εξαγγελίες του κ. Πλακιωτάκη αναφορικά με την αύξηση της οργανικής δύναμης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και αναμένουμε τις πρωτοβουλίες του».
Σχετικά με την πραγματοποίηση ΣΕΑΛΣ ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. σημείωσε ότι «είναι  απαραίτητο να πραγματοποιηθεί άμεσα προκειμένου τα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών να ενισχυθούν με νέα στελέχη και να παραμείνουν αξιόμαχα και αποτελεσματικά. Έχουμε ήδη αποστείλει σχετική επιστολή στον κ. υπουργό, στην οποία τεκμηριώσαμε τους λόγους άμεσης ανάγκης πραγματοποίησης ΣΕΑΛΣ και είναι σημαντικό ότι η απάντηση από μέρους του ήταν άμεση».
Τέλος, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. τόνισε: «Έχουμε αρκετά ζητήματα προς επίλυση. Όταν τα αναδεικνύουμε συγκροτημένα, με επιχειρήματα, με μεθοδικότητα και επιμονή, τότε έχουμε και θετικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό οι δεσμεύσεις να υλοποιηθούν και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί σ’ αυτό το δρόμο».







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια