Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λίστα με 22 ονόματα ανώτατων αξιωματικών έδωσε ο Αρχηγός στη Γεροβασίλη για τις κρίσεις

Λίστα με τα ονόματα 22 ανώτατων αξιωματικών, λένε καλά ενημερωμένες όσο και καλά διασταυρωμένες πηγές του bloko.gr, παρέδωσε πριν από λίγες ημέρες ο αρχηγός της Αστυνομίας
στην υπουργό κυρία Γεροβασίλη ζητώντας τη διεξαγωγή έκτακτων κρίσεων και την αποπομπή όλων όσοι καταγράφονται στη λίστα προγραφών.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης τονίζουν στο bloko.gr ότι σε αυτόν τον κατάλογο περιέχονται τα ονόματα των νυν αντιστρατήγων μηδενός και μηδεμίας εξαιρουμένων αλλά και αυτά του Αττικάρχη, όπως και του Διοικητή της Ασφάλειας Αττικής.
Όπως εκτιμάται ο κύριος Ανδρικόπουλος συνεπικουρούμενος από το τμήμα σωμάτων ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν την καρατόμηση και των 22 αξιωματικών, αλλά και τη διενέργεια κρίσεων σε μεγάλο βάθος της επετηρίδας για δύο διαφορετικούς λόγους.
Ο πρώτος πώς ο κύριος Αρχηγός θέλει να τοποθετήσει σε θέσεις κλειδί και αξιώματα αξιωματικούς τους οποίους θα τοποθετήσει σε στενός κύκλο ελέγχου για αυτό άλλωστε θυμίζουμε το bloko.gr έγραψε ότι με διαταγή του κυρίου Ανδρικόπουλου αφαιρέθηκε σχεδόν το σύνολο των διοικητικών αρμοδιοτήτων αντιστράτηγων και υποστράτηγων και το δεύτερο ότι εξαιτίας των light κρίσεων επί εποχής Τσουβάλα έχει κολλήσει η επετηρίδα.
Όπως τέλος σημειώνεται η επιθυμία – επιδίωξη του κυρίου Αρχηγού βρίσκει σφόδρα αντίθετη την κυρία Γεροβασίλη, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό μετά την απομάκρυνση των κυρίων κυρίων Τόσκα και Τσουβάλα είχε υπάρξει δέσμευση του κυρίου Σκουρλέτη πως δεν θα γίνουν κρίσεις αλλά τακτικές αναπληρώσεις.
Άποψη που όπως όλα δείχνουν συμμερίζεται στον υπερθετικό βαθμό η κυρία Γεροβασίλη, που δεν θέλει να συνδέσει την αρχή της θητείας της στην Κατεχάκη με άνοιγμα ισχυρών μετώπων και το στίγμα των βαθιά κομματικών κρίσεων.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους επισκέπτες της Κατεχάκη το γεγονός ότι με εντολή του κυρίου Αρχηγού έχει κλειδωθεί ερμητικά το γραφείο του Υπαρχηγού, στον 5ο όροφο γεγονός που αποδεικνύει πρόδηλα πως ο ίδιος δεν επιθυμεί κανέναν από τους νυν αντιστράτηγους στη θέση αυτή και ταυτόχρονα πως αρνείται να συμβιβαστεί με την ιδέα της τακτικής αναπλήρωσης ώστε να οι κρίσεις να διεξαχθούν κανονικά τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Του Γιώργου Καραϊβάζ




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια