Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποκάλυψη: Οι ματωμένες επιστολές του Μιχάλη Λεμπιδάκη - "Έχω φτάσει στα όρια της ανθρώπινης αντοχής και αρχίζει η τρέλα"


Το bloko.gr παρουσιαζει τρεις επιστολές του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς οικείο του πρόσωπο (η πρώτη) και προς μέλη της οικογένειας του (η δεύτερη και η τρίτη), με τις
οποίες ζητά ή μεταφέρει εντολές των απαγωγέων.

Στη δεύτερη επιστολή, φαίνεται με ποιο τρόπο"σφράγιζε" με αίμα τις ιδιόχειρες σημειώσεις κάθε φορά που έπρεπε να δώσει απόδειξη ζωής, ή να πειστούν οι διωκτικές αρχές ότι τα κείμενα είναι γνήσια και αυθεντικά.

Η δεύτερη επιστολή με παραλήπτες τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτή που είναι σφραγισμένη με αίμα, ο Λεμπιδάκης δίνει συναισθηματικό τόνο και περιγράφει λεπτομερειακά σκηνές από το τελευταίο ταξίδι τους στη Γερμανία, ώστε κανείς να μην αμφιβάλλει, πέρα από το αίμα και τν γραφικό χαρακτήρα, για την ταυτότητα του συντάκτη του κειμένου.

Η τρίτη επιστολή, που έστειλε, καταμετρώντας ήδη 24 ημέρες δραματικά οδυνηρής κράτησης- ομηρίας, δηλώνει ότι έχει αγγίξει τα όρια της ανθρώπινης υπομονής και φτανει στα όρια της τρέλλας.

Όλες οι επιστολές, περισυλλέχθηκαν σύμφωνα με το διαβιβαστικό "με την προβλεπόμενη διαδικασία προς αποφυγή οιασδήποτε επιμόλυνσης, προκειμένου να είναι εφικτή στη συνέχεια η εργαστηριακή εξέταση του αντικειμένου προς εντοπισμό εκμεταλλεύσιμου υλικού (βιολογικού, αποτυπωμάτων κλπ)". Και οι τρεις πέρασαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπως πιστοποιείται, ώστε να απομονωθεί και να αξιοποιηθεί το οποιοδήποτε εκμεταλλεύσιμο υλικό, μπορούσε σε κάθε στάδιο της μυστικής προανάκρισης ν' ανοίξει κάθε φορά κι ένα νέο παράθυρο στην εξελικτική προσπαθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης.











_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια