Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Ρε κωλόπαιδο εσύ μας τα έκανες αυτά;" Για κακούργημα αναζητούνται οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής

"Ρε κωλόπαιδο εσύ μα τα έκανες αυτά;". Αυτή είναι η φράση κλειδί που σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr μόλις πριν από λίγο είπε στην κατάθεση του ο 24χρονος φοιτητής που
κακοποιήθηκε άγρια από τάγμα εφόδου του νεοναζιστικού εγκληματικού μορφώματος, περιγράφοντας τον εφιάλτη της βίας.

Ο Αλέξιος Λάζαρης, είπε πως βλέποντας την εικόνα των γραφείων της χρυσής αυγής που αρκετές ώρες νωρίτερα είχαν δεχτεί τις ... "αβροφροσύνες" ομάδας κουκουλοφόρων, έβγαλε τη ν φωτογραφική του μηχανή θέλοντας ν' απαθανατίσει το στιγμιότυπο.

Εκείνη ακρινώς την ώρα δέχτηκε την φραστική επίθεση των ακόμη αγνωστων τραμπούκων, χωρίς ωστόσο να δώσει καμία σημασία σενυχίζοντας τον δρόμο του. κι ενώ περπατούσε όπως είπε για το το σπίτι του, άκουσε το θόρυβο μιας μηχανής με τρεις αναβάτες, κι ένα τέταρτο ατομο να τρέχει ακολουθώντας τους.

Όταν τον έφτασαν άρχισαν και πάλι να τον βρίζουν και να τον προπηλακίζουν και στην πρώτη αντίδραση άρχισαν να τον ξυλοκοπούν ανελέητα. Το γεγονός ωστόσο ότι αποχωρώντας από το τελευταίο σημείο εντυπώματος της νεοναζιστικής βίας πήραν και το σακίδιο του με τη μηχανή και άλλα προσωπικά του αντικείμενα, επιβαρύνει τους δράστες και με το αδίκημα της ληστείας, που συνιστά κακούργημα.

Ο φοιτητής δεν είναι εγγεγραμμένος σε καμία συλλογικότητα.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια