Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτόπτης μάρτυρας "δένει" τον 42χρονο μετακλητό υπάλληλο της χρυσής αυγής

Με τρεις καταθέσεις "τυλίγει" σε μια κόλα χαρτί τον 42χρονο που πιάστηκε για την βάναυση κακοποίηση του 24χρονου φοιτητή Αλέξιου Λάζαρη και είναι μετακλητός
υπάλληλος στα γραφεία που διατηρεί η εγκληματική οργάνωση της χρυσής αυγής στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr κι ενω ο άτυχος φοιτητής δεν είναι ακόμη σε θέση εξαιτίας των τραυμάτων και του σοκ να κάνει αναγνώριση, ο συλληφθείς αναγνωρίζεται ανεπιφύλαχτα από αυτόπτη μάρτυρα της σκηνής της απρόκλητης και απροκάλυπτης βίας και μάλιστα, μέσα από τρεις καταθέσεις.

Οι αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας αναζητώντας στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση, εκτός από κάμερες αναζήτησαν αυτόπτες μάρτυρες και όπως υποστηρίζεται έπεσαν πάνω σε φλέβα χρυσού.

Στην πρώτη κατάθεση που φυσικά προηγήθηκε της σύλληψης, ο μάρτυρας δίνει την περιγραφή του βασικού δράστη της επίθεσης σε φωτογραφικό μάλιστα βαθμό με ελάχιστες αποκλίσεις από τη σωμαυοδομή και το παρουσιαστικό, ενώ τον αναγνώρισε ανεπιφύλαχτα μεταξύ άλλων 4 άσχετων στον ειδικό χώρο αναγνώρισης ύποπτων στον 11ο όροφο της ασφάλειας.

Δίπλα από την κατάθεση της αναγνώρισης αθροίστηκε και μία συμπληρωματική, για να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση ως προς το περιεχόμενο των αρχικών δύο.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια