Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Είχε εμπλακεί σε τροχαίο με νεκρό ο ένας οδηγός ταξί - Ο δράστης οδήγησε τα θύματά του σε σημεία που δεν υπάρχουν κάμερες

Το παρελθόν των δύο οδηγών ταξί ξεψαχνίζουν οι αξιωματικοί της ασφάλειας, αναζητώντας κοινά στοιχεία που ενδεχομένως τους συνέδεσαν στο παρελθόν και πίσω από αυτά κρύβεται το κίνητρο των δύο ματωμένων επιθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί ότι ο ένας από τους δύο οδηγούς (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε ποιος) είχε εμπλακεί σε τροχαίο με νεκρό πριν από περίπου δύο χρόνια στη Βάρης - Κορωπίου. Τότε σύμφωνα με τη δικογραφία της τροχαίας μοτοσικλετιστής υπήκοος Αλβανίας είχε παραβιάσει στοπ και έπεσε πάνω στο ταξί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει αθωωτική δικαστική απόφαση. Διαφαίνεται ξεκάθαρα ο ερευνητικός προσανατολισμός των αστυνομικών της Ασφάλειας που μεταξύ άλλων εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για serial killer που τον έχει οπλίσει η εκδίκηση για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμή λόγους.

  Το δεύτερο και πιθανότατα και ποιο σοβαρό ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για μανιακό.

Στα αξιοσημείωτα της υπόθεσης είναι ότι τα σημεία που πυροβολήθηκαν και οι δύο ταξιτζήδες δεν υπάρχουν κάμερες όπως επίσης κάμερες δεν υπάρχουν ούτε στο πρώτο σημείο στο Καστρί όπου υπέδειξε ο 32χρονος οδηγός ταξί που γλίτωσε από τα πυρά του δράστη ούτε και στο δεύτερο που υπέδειξε σήμερα σε νέα κατάθεσή του σε πολύ κοντινή απόσταση. Κάμερες υπάρχουν μόνο σε ενδιάμεσα σημεία για τις οποίες το ενδιαφέρον εστιάζεται στους χρόνους που ακολούθησαν αμέσως μετά τις δύο επιθέσεις με την ελπίδα να έχει καταγραφεί η διαφυγή του ως πεζός.

Πάντως και από τη διαφοροποίηση των σημείων αλλά και από το γεγονός ότι ο 32χρονος έχει αναφέρει τρεις διαφορετικές ηλικίες και συγκεκριμένα έχει περιγράψει τον δράστη ως αρχικά 38, μετά 31 και ύστερα 25 ετών αλλά επίσης και από την περιγραφή των ρούχων που σε όλες τις περιπτώσεις δείχνει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια