Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas διαφημίζει ανενόχλητη τα εγκλήματά της

Κουκουλοφόρος από την Combat 18 πετάει μολότοφ στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Περιστερίου, Μάιος 2015.
Η ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση Combat 18 Hellas ή C18 είναι παράρτημα (ή ίσως προσπάθεια μίμησης) της μητρικής αγγλικής τρομοκρατικής οργάνωσης-δικτύου Combat 18, όπως
είναι γνωστό, λ.χ. λήμμα στη Wikipedia, εδώ.
Οπου 18, ασφαλώς, ίσον το 1ο και το 8ο γράμμα του αλφαβήτου, δηλαδή το A και το H αντί για ‘Adolf Hitler‘. Η Combat 18 ήταν το βίαιο, τρομοκρατικό και ‘ενοπλο’ πλοκάμι του ‘Blood & Honour‘, που ως γνωστόν σημαίνει ‘Αίμα και Τιμή’, το γνωστό ναζιστικό σλόγκαν. Για το ελληνικό ‘Blood & Honour’, που κι αυτό με τη σειρά του ήταν παρακλάδι της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αβγής, έχουμε μιλήσει σχετικά στην ‘Σκηνή Πρώτη‘ του βιβλίου του XYZ Contagion.
Χαρακτηριστικό των οργανώσεων αυτών, σύμφωνα με τους ίδιους, βέβαια, είναι πως δρουν ‘οριζόντια’, χωρίς δηλαδή κεντρική καθοδήγηση και ιδιαίτερη ιεραρχία. Από κει και το σλόγκαν τους ‘Ακέφαλη αντίσταση‘. Αποφασίζουν να ‘δράσουν’ αυτόνομα και εναπόκειται στην κρίση της καθεμιάς ομάδας ποιον τρόπο θα διαλέξουν. Οι τρόποι που έχουν διαλέξει οι Ελληνες C18 είναι ιδιαιτέρως βίαιοι, παράνομοι και επικίνδυνοι.
Αυτές τις μέρες είχαμε άλλη μία επίθεση από το ελληνικό Combat 18, άλλο ένα αδίκημα, ξανά με βεβήλωση εβραϊκού νεκροταφείου στη Νίκαια.
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html
Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία «ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να ανακαλύψει και να δικάσει τους υπεύθυνους [οι οποίοι] διαθέτουν και οργανωμένο ιστότοπο και όνομα, αποκαλύπτονται οι ίδιοι με προκλητικές ενέργειες και φράσεις γεμάτες μίσος και ρατσισμό» και καταλήγει


Πράγματι, δεν φοβίζουν κανένα.
Εβραϊκό Νεκροταφείο Νίκαιας, Βεβήλωση από Combat18, Οκτώβριος 2015.
Εβραϊκό Νεκροταφείο Νίκαιας, Βεβήλωση από Combat18, Οκτώβριος 2015.

Την ίδια ανάληψη ευθύνης βλέπουμε δημοσιοποιημένη στο μπλογκ των ΑΜΕ (Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές), μαζί με μία ευθεία απειλή (έκαναν λάθος στο μικρό όνομα, προφανώς) με τίτλο ‘Θα το πληρώσετε αυτό … δεν θα σας δείξουμε κανενα έλεος’.
«Σας προειδοποιούμε ότι όποιος βγει απο εσας στον δρόμο εκείνη την μέρα και τον πετύχουμε δεν θα σας δείξουμε κανένα έλεος …. Κατάλαβες Γιάννη Κωνσταντίνου, το ότι θα γίνει θα το έχετε εσεις ευθύνη …»
http://maiandrioi.blogspot.gr/2015_10_01_archive.html
Η ελληνική ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση C18 δεν διστάζει να κάνει γνωστή την παρουσία της μέσω διαδικτύου και να διαφημίζει τα εγκλήματά της. Αλλοτε μόνη της κι άλλοτε σε συνεργασία με τους ΑΜΕ-Ανένταχτους Μπογιατζήδες Εθνικιστές. Αν δεν είναι η ίδια ομάδα με άλλο όνομα, τότε σίγουρα πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία. Οι Μπογιατζήδες, μάλιστα, έχουν και σελίδα στο Facebook, όπου κι εκεί ανενόχλητοι διαφημίζουν παράνομες πράξεις και εκτοξεύουν απειλές.
Σταχυολογούμε από την δράση της C18, κυρίως:
– Τον Φεβρουάριο του 2015 αναλαμβάνουν την ευθύνη για την βεβήλωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και για την επίθεση στο Αντιφασιστικό Στέκι Pasamontana στον Κορυδαλλό.
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/02/pasamontana.html
– Τον Μάιο του 2015, έχουμε πάλι ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στο αυτοδιαχειριζόμενο ‘Αγρός’ στο Ιλιον και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Περιστερίου:
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html
Γυρίζουν βίντεο με τους εαυτούς τους και τα εμπρηστικά υλικά και το δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο, μαζί με την απαραίτητη σβάστικα, μία ‘κάρτα’ με την ανάληψη ευθύνης, ρητώς και κατηγορηματικώς. Εδώ στο 0.09′



Κουκουλοφόρος από την Combat 18 πετάει μολότοφ στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Περιστερίου, Μάιος 2015.
Κουκουλοφόρος από την Combat 18 πετάει μολότοφ στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Περιστερίου, Μάιος 2015.

Στο ίδιο βίντεο, στο 1.09′, φωτογραφίζονται με μαχαίρια στην επίθεση στο στέκι ‘Αγρός’, και στην επόμενη σκηνή, ένας απ’ αυτούς φορώντας κουκούλα ρίχνει εμπρηστικό υγρό στην πόρτα του κτιρίου και βάζει φωτιά.



Κουκουλοφόρος της Combat 18 βάζει φωτιά στο αυτοδιαχειριζόμενο Αγρός στο Ιλιον, Μάιος 2015.
Κουκουλοφόρος της Combat 18 βάζει φωτιά στο αυτοδιαχειριζόμενο Αγρός στο Ιλιον, Μάιος 2015.

Παρακάτω, στο 2.27′, βλέπουμε φωτογραφίες με όπλα, μαζί με ένα χέρι με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.
– Τον Ιούνιο του 2015 βάζουν φωτιά στο στέκι ‘Αντίπνοια’  στα Πετράλωνα:
http://combat18hellas.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html
Ανεβάζουν νέο βίντεο, στο οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη μαζί με τους ΑΜΕ-Ανένταχτους Μπογιατζήδες Εθνικιστές και με μεγάλη αλαζονεία γράφουν «Οι Combat 18 και οι ΑΜΕ σας παρουσιάζουν το στέκι ‘Αντίπνοια’ Να ΦΛΕΓΕΤΑΙ». Στο 1.22 εμφανίζεται ένας κουκουλοφόρος να βάζει φωτιά και να φεύγει τρέχοντας.

– Τον Μάιο του 2015, οι Ανένταχτοι Μπογιατζήδες Εθνικιστές (οι οποίοι βεβηλώνουν κι αυτοί εβραϊκά μνημεία, όπως στην Ρόδο τον Οκτώβριο του 2012, αλλά συνήθως βάφουν και ασχολούνται με σπρέι και μπογιές, όλες οι δράσεις τους εδώ) προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ‘Πυλαρινός’ στην Κόρινθο.
http://stekipularinou.espivblogs.net/2015/06/02/
Υπάρχει κάποιος να μετρήσει πόσα αδικήματα περιγράφονται σε αυτό το μικρό σημείωμα και πόσους και ποιους νόμους έχουν παραβιάσει;;;
Και δεν θα συνυπολογίσουμε τις απειλές, ασφαλώς (που, με την ευκαιρία, έχουν απευθύνει πολλές φορές και στο παρόν ιστολόγιο με αφορμή τις αποκαλύψεις του για την Σρεμπρένιτσα και όχι μόνο). Δεν τους φοβάται κανείς. Αλλά μήπως εδώ υπάρχει αυγχώρητη ολογωρία από την πλευρά των λειτουργών της Δικαιοσύνης;;; Μήπως θα πρέπει πάλι να φτάσουμε σε ανθρώπινα θύματα για να πέσουμε απ’ τα σύννεφα ξανά;;;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια