Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετά την αποχώρηση της ΥΜΕΤ, η ομάδα ΔΙΑΣ ανέλαβε τη φύλαξη της κατοικίας του πρωθυπουργού;

Ο κατήφορος της ΕΛ.ΑΣ. εξαιτίας των άστοχων και διαδοχικών τελευταίων επιλογών δεν έχει τέλος. Κι ενώ οι διμοιρίες των ΜΑΤ είναι αποδεκατισμένες, η κατάσταση στις διμοιρίες της
ΥΜΕΤ είναι απερίγραπτα τραγική.

Ο συνδικαλιστικός κόσμος έδωσε μάχη το ίδιο βράδυ που η Αστυνομία μπήκε σε τρικυμιώδης διακυμάνσεις εξαιτίας της άγριας επίθεσης σε βάρος του Κουμουτσάκου, προκειμένου η διμοιρία της ΥΜΕΤ, τα μέλη της οποίας εκτελούσαν καθήκοντα φύλαξης της κατοικίας του πρωθυπουργού, ν' αντικατασταθούν νωρίτερα προκειμένου να έχουν μία ή δύο επιπλέον ώρες ξεκούρασης από τις ελάχιστες ούτως ή άλλως εναπομείνασες ώρες, πριν από την αναχώρηση για τα νησιά και την άμεση ανάληψη υπηρεσίας!!! 

Κι επειδή οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ έχουν απορφανιστεί και βρίσκονται σε τρισχειρότερη κατάσταση από εκείνες των ΜΑΤ, δεν υπήρχε διαθέσιμη άλλη με αποτέλεσμα η αντικατάσταση να γίνει από δύο ομάδες αστυνομικών της ΔΙΑΣ!!! 

Στο bloko.gr γράφαμε ότι η κατάργηση της ΔΕΛΤΑ ενέχει τον κίνδυνο εμπλοκής της ομάδας ΔΙΑΣ σε καθήκοντα που πριν εκτελούσε η ομόσταυλη "εξαδέλφη" της. Και όπως μαθαίνουμε, ήδη ξεκίνησε η χρησιμοποίηση σε μέτρα και προσαγωγές από γήπεδα κοκ.

Και μη χειρότερα θα πούμε, που δυστυχώς δεν βλέπουμε τι και ποιος μπορεί να εμποδίσει τον ερχομό τους. 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια