Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγανακτισμένος αστυνομικός γράφει: "Αν θέλεις γράφεις και μια αλήθεια"

 
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
 
Ακούστε λοιπόν και καμιά αλήθεια αν αντέχεται … Οι Αστυνομικοί είναι οι από τους λιγότερους ευνοημένους αυτού του τόπου. 
Όταν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν επιδόματα (των 176 ευρώ κ.λ.π.), ψεύτικες
υπερωρίες ,(ναι λέω για αυτές τις 20 ώρες κάθε μήνα που ακόμα γράφεται), όταν είχαν λύσει το σύνολο των προβλημάτων τους (πενθήμερο-αργίες και εργασιακή ασφάλεια) και παρόλαυτα έκαναν κάθε τρεις και λίγο απεργία χάρη στους γελοίους εργατοπατέρες τους, όταν έκαναν διαγωνισμό ποιος θα πρωτοπάρει άδεια από την σημαία και όλα αυτά για τα οποία το Ελληνικό Δημόσιο είναι ξακουστό , υπήρχαν και κάποιοι χαζοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν ακόμα και τώρα τι θα δουλέψουν αύριο , δουλεύουν συνειδητά όταν όλοι έχουν σταματήσει, δεν αναγνωρίστηκε το επάγγελμα τους ΠΟΤΕ ως επικίνδυνο (τι είναι άλλωστε 150 νεκροί σε 30 χρόνια και 600 τραυματίες), δεν πήραν ΠΟΤΕ επιδόματα, δούλευαν ΠΑΝΤΑ τζάμπα υπερωρίες και τους έχαναν τα σπίτια τους και τα παιδιά τους, πληρώνονται 2,93 ευρώ την ώρα το νυχτερινό και 45 ευρώ το Σάββατο και την Κυριακή .
Όταν λοιπόν εσείς καλοπερνάγατε εμείς παλεύαμε για τα αυτονόητα που εσείς είχατε λύσει από καιρό. Και τώρα που όλα καταρρέουν, που χάσατε τον ψεύτικο παράδεισο που ζούσατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, τα ζώα οι Έλληνες βρήκαν ποιος φταίει. 
Πάμε λοιπόν όλοι στην Βουλή να πετάξουμε πέτρες στα ΜΑΤ. Γιατί αυτοί φταίνε επειδή ως γενίτσαροι προστατεύον τα αφεντικά τους και φταίνε για όλα. Έτσι δεν είναι ΕΕΕΕΕΕ? Ε λοιπόν ωραίο το παραμύθι σας πολύ ωραίο … Βέβαια, τα ΜΑΤ φταίνε γιατί δεν σας αφήνουν να κάψετε την βουλή και να σκοτώσετε τους προδότες τους πολιτικούς ή να τους κρεμάσετε στην πλατεία Συντάγματος σας καλοί χριστιανοί και δημοκράτες.. Ε ? έτσι δεν είναι ? 
Το γεγονός ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ τόσα χρόνια ας το ξεχάσουμε όπως μας βολεύει , ή το ότι αν έστω και τώρα σας έταζαν έναν διορισμό στο δημόσιο θα ξεχνάγατε το διπλανό σας που πεινάει επίσης να το ξεχάσουμε εεεε ?????  Ας ξεχάσουμε ότι χάρις σε αυτούς τους βρωμιάρηδες πολιτικούς κάθε άχρηστος τρώει ψωμί σε αυτό το κακόμοιρο κράτος. 
Ας πάμε όλοι να πετάξουμε μια πέτρα στα ΜΑΤ και έτσι θα ξεπλύνουμε την βλακεία που μας έδερνε τόσα χρόνια σε κάθε εκλογές όταν καταψηφίζαμε όποιον μας έλεγε αλήθεια και ψηφίζαμε όποιον μας έταζε λαγούς με πετραχήλια. 
Άλλωστε τώρα ξέρουμε ποιος φταίει τα ΜΑΤ. Φταίνε που δεν μας αφήνουν να κάψουμε την Βουλή ή να βιάσουμε σαν ωραίος όχλος τις βουλευτίνες κα μετά να πάμε σπίτι μας να κοιμηθούμε αγκαλιά με τα παιδιά μας και να πούμε τι ωραίοι που ήμασταν. Ε, εσύ που διαβάζεις, θα πεις οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοια πράγματα… 
Όχι μωρέ δεν κάνουν. Μόνο να βιάζουν την κατά άλλα αγαπητή τους πατρίδα, με το να ζουν σε βάρος της επί δεκαετίες, χωρίς να της έχουν προσφέρει ποτέ τίποτα άλλο, εκτός από το να την κλέβουν με κάθε δυνατό τρόπο, στους φόρους, στις μίζες στις προμήθειες τις οποίες έπαιρναν μόνο οι πολιτικοί και προς Θεού ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (γιατροί, εφοριακοί, καθηγητές κ.α.) .
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΘΩΕ ΈΛΛΗΝΑ. ΌΣΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΛΥΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ . ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ  ΓΕΛΟΙΕ …..  άντε τώρα μπες στο facebook ΒΛΑΚΑ.
 
 
 
.

Δημοσίευση σχολίου

203 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ο άνθρωπος που έγραψε το άρθρο είναι στα "ΜΑΤ" εγώ είμαι ο Σολωμός Σολωμού που γύρισε από τον άλλο κόσμο.
Κάποιοι επιτήδειοι έχουν στρωθεί στην δουλειά για να φανατίσουν τους ανθρώπους των δυνάμεων ασφαλείας. Είμαι σίγουρος πως και τα ορθογραφικά λάθη στο κείμενο δεν έγιναν τυχαία.
Ο αστυνομικός κρατάει το όπλο και στέκεται ανάμεσα στον εξοργισμένο κόσμο και στο διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο. Είναι ευνόητο πως κάποιες μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να μετατρέψουν τον αστυνομικό σε υποχείριο, προκειμένου να προστατέψουν με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αυτό το πολιτικό σύστημα από την λαϊκή οργή.
Φίλοι αστυνομικοί, και ειδικά φίλοι των ΜΑΤ, μην κατεβάζετε αμάσητα αυτά που σας ταϊζουν οι "από πάνω". Σκεφτείτε το λίγο. Οι "απο πάνω" είναι αντιμέτωποι με την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και δεν κινδυνεύουν απλά απο μια μικρή μερίδα περιθωριακών.
Είναι αντιμέτωποι ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
Στην επόμενη μεγάλη διαδήλωση θα μπορούσατε να ΜΗΝ κάνετε με τόσο ζήλο την δουλειά σας.
Θα μπορούσατε ακόμη και να βρεθείτε δίπλα στον πολίτη. Στην τελική, από το υστέρημα του ζείτε και εσείς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν εισαι αγροτης ναι ζεις απο το κρατος και απο την Ε.Ε..ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ...ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ....ΕΠΩΝΥΜΕ...!ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΤΑΓΕΣ ΑΕΤΟ...ΑΜΟΡΦΩΤΕ...!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν αυτός είναι ΜΑΤας εγώ είμαι ελικόπτερο, και δεύτερον οι μπάτσοι πως μπαίνουν στο δημόσιο αν όχι γλύφοντας (με εξαίρεση κάποια λίγα χρόνια τουλάχιστον τα 2/3 είναι εκτός πανελλαδικών, ασεπ και οποιουδήποτε άλλου θεσμοθετιμένου διαγωνισμού), αλλά ναι σε μια υπηρεσία που είναι το 1/10 του δημοσίου και δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο προσόν όλα είναι αξιοκρατικά. Όλα αυτά θα μπορούσα να τα ξεπεράσω, ακόμα και το ξύλο που ρίχνατε τόσα χρόνια σε παιδιά, γυναίκες, γέρους ακόμα και τυφλούς, τη συμμετοχή στο δουλεμπόριο μεταναστών, τις δολοφονίες σε αστυνομικά τμήματα. Να ξεχάσω ακόμα ότι έχετε εξαιρεθεί σχεδόν από όλες τις μειώσεις του δημοσίου (ειδικό μισθολόγιο:μπάτσοι, δικαστές, στρατιωτικοί, γιατροί για αυτό δεν έπαιρνες το επίδομα των 176 ευρώ), επίσης ότι όχι μόνο δεν έχει απολυθεί κανένας από εσάς ούτε τώρα ούτε ποτέ αλλά είστε και οι μόνοι στους οποίους γίνονται προσλήψεις.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Εντάξει όλα αυτά αλλά ποιος άλλος νομίζετε ότι βγαίνει άχρηστος από όλους αυτούς τους εργαζόμενους και ανέργους που μαζεύονται στο Σύνταγμα βγαίνει άχρηστος αν σταματήσουν να κυβερνούν οι μέσα στη βουλή και κυβερνήσουν έξω εκτός από τους ΜΑΤΑΔΕΣ (δελτάδες κλπ).
Οπότε μόνο εσύ έχεις δουλειά χάρι σε αυτούς γιατί δουλειά είναι να χτυπάς τον κόσμο που διαμαρτύρεται, αυτή ήταν πάντα. Με δυο λόγια:
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ