Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Οι εκαμίτες αποκαταστάθηκαν, Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν με το στίγμα;
Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 15:24

Οι εκαμίτες αποκαταστάθηκαν, Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν με το στίγμα;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η ηγεσία της αστυνομίας, πολιτική και φυσική, έστω κι αν αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων και υπό την πίεση του ασύστολου όσο κι ασύδοτου ψεύδους της ν' ανακαλέσει τς αποσπάσεις των δύο επθικεφαλής των ΕΚΑΜ, έπραξε το σωστό και μπράβο της.

Μπράβο, γιατί όπως κατ' επανάληψη έχει γράψει το bloko.gr, από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάτι σε βάρος αυτών των αξιωματικών που με

φληναφήματα και κομπασμούς συνέδεσαν με την χρυσή αυγή, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας των αδιάφθορων, έπρεπε ν' αποκατασταθούν και να επιστρέψουν εκεί απ' όπου απομακρύθνθηκαν με το πρόσχημα της διευκόλυνσης αυτής καθαυτής της έρευνας.

Και θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο αρχηγός στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε για την παρουσίαση του πορίσματος των αδιάφθορων, δήλωνε ψευδόμενος πρόδηλα κι ανερυθρίαστα ότι οι αξιωματικοί που μετακινήθηκαν για λόγους ... δικής τους ασφάλειας θ' αποκατασταθούν, παρότι ο ίδιος λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπογράψει τις οριστικές μετακινήσεις τους, έχοντας απορρίψει δια μιας τις προσφυγές τους.

Ακόμη κι έτσι, ακόμη κι αν αυτές οι μετακινήσεις συνόδευσαν ως "γαρνιτούρα" την καταρόμηση Δικόπουλου, πολλά μπράβο στην ηγεσία που ξεπέρασε και στάθηκε υπεράνω των κόμπλεξ και των μηχανορραφιών της.

Όμως, δεν είναι μόνο οι εκαμίτες που εκτέθηκαν και διαπομπεύτηκαν. Είναι μια σειρά από αξιωματικούς της ασφάλειας, της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ, που παραμένουν κρεμασμένοι ως εκθέματα στο τσιγγέλι της δημόσιας θέασης. Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πήρε την ... άγουσα για τη διεύθυνση αστυνομίας βορειανατολικής Αττικής, ο προϊστάμενος του οργανωμένου εγκλήματος. Μιας υπηρεσίας που μεταξύ των αρμοδιοτήτων της, είναι και η δίωξη- "έλεγχος" του λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Τί αλήθεια προτίθεται να κάνει η ηγεσία με όλους τους υπόλοιπους αξιωματικούς που η ίδια διαπόμπευσε; Δεν πρέπει να τους αποκαταστήσει κι αυτούς, όπως πολύ ορθά και πολύ σωστά έπραξε με τους δύο εκαμίτες; Ή μήπως για να γίνει κάτι και μ' αυτούς, απαιτείται άνωθεν εντολή; 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  Τυχαίο άρθρο :

  • Πυροσβέστες Κεντρικής Μακεδονίας: "Πόσο αξίζει η ανθρώπινη ζωή και ο δασικός πλούτος της χώρας !!! "
   Πυροσβέστες Κεντρικής Μακεδονίας: "Πόσο αξίζει η ανθρώπινη ζωή και ο δασικός πλούτος της χώρας !!! "

   Με τον υδράργυρο να βρίσκεται στις υψηλότερες θερμοκρασίες για το φετινό καλοκαίρι, ως εργαζόμενοι στο Πυροσβεστικό Σώμα βρισκόμαστε στα μέσα της αντιπυρικής περιόδου σε πλήρη επαγρύπνηση και επιχειρησιακή ετοιμότητα-δράση . Η ανησυχία μας καθημερινά μεγαλώνει καθώς ενώ έχουμε επισημάνει και διαβιβάσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο Π.Σ. , δεν έχουμε δει κανένα θετικό σημάδι βελτίωσης στα πολλά (εύκολα ή δύσκολα) προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος.

       Η μείωση των κονδυλίων για το Π.Σ. λόγο οικονομικής κρίσης στο

   Συντάχθηκε στις Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2012 10:07 σε ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε περισσότερα...