Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Οι εκαμίτες αποκαταστάθηκαν, Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν με το στίγμα;
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 15:24

Οι εκαμίτες αποκαταστάθηκαν, Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν με το στίγμα;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η ηγεσία της αστυνομίας, πολιτική και φυσική, έστω κι αν αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων και υπό την πίεση του ασύστολου όσο κι ασύδοτου ψεύδους της ν' ανακαλέσει τς αποσπάσεις των δύο επθικεφαλής των ΕΚΑΜ, έπραξε το σωστό και μπράβο της.

Μπράβο, γιατί όπως κατ' επανάληψη έχει γράψει το bloko.gr, από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάτι σε βάρος αυτών των αξιωματικών που με

φληναφήματα και κομπασμούς συνέδεσαν με την χρυσή αυγή, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας των αδιάφθορων, έπρεπε ν' αποκατασταθούν και να επιστρέψουν εκεί απ' όπου απομακρύθνθηκαν με το πρόσχημα της διευκόλυνσης αυτής καθαυτής της έρευνας.

Και θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο αρχηγός στη συνέντευξη που παραχωρήθηκε για την παρουσίαση του πορίσματος των αδιάφθορων, δήλωνε ψευδόμενος πρόδηλα κι ανερυθρίαστα ότι οι αξιωματικοί που μετακινήθηκαν για λόγους ... δικής τους ασφάλειας θ' αποκατασταθούν, παρότι ο ίδιος λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπογράψει τις οριστικές μετακινήσεις τους, έχοντας απορρίψει δια μιας τις προσφυγές τους.

Ακόμη κι έτσι, ακόμη κι αν αυτές οι μετακινήσεις συνόδευσαν ως "γαρνιτούρα" την καταρόμηση Δικόπουλου, πολλά μπράβο στην ηγεσία που ξεπέρασε και στάθηκε υπεράνω των κόμπλεξ και των μηχανορραφιών της.

Όμως, δεν είναι μόνο οι εκαμίτες που εκτέθηκαν και διαπομπεύτηκαν. Είναι μια σειρά από αξιωματικούς της ασφάλειας, της ομάδας ΔΕΛΤΑ και των ΜΑΤ, που παραμένουν κρεμασμένοι ως εκθέματα στο τσιγγέλι της δημόσιας θέασης. Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πήρε την ... άγουσα για τη διεύθυνση αστυνομίας βορειανατολικής Αττικής, ο προϊστάμενος του οργανωμένου εγκλήματος. Μιας υπηρεσίας που μεταξύ των αρμοδιοτήτων της, είναι και η δίωξη- "έλεγχος" του λαθρεμπορίου τσιγάρων.

Τί αλήθεια προτίθεται να κάνει η ηγεσία με όλους τους υπόλοιπους αξιωματικούς που η ίδια διαπόμπευσε; Δεν πρέπει να τους αποκαταστήσει κι αυτούς, όπως πολύ ορθά και πολύ σωστά έπραξε με τους δύο εκαμίτες; Ή μήπως για να γίνει κάτι και μ' αυτούς, απαιτείται άνωθεν εντολή; 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  Τυχαίο άρθρο :

  • Οι 3 λογοι που το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις στους μισθούς των ένστολων
   Οι 3 λογοι που το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις στους μισθούς των ένστολων

   Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η ενδελεχής μελέτη από τους νομικούς συμβούλους των ομοσπονδιών των επιμαχων αποφάσεων των ΣτΕ που καθιστούν άκυρες τις μισθολογικές περικοπές που επήλθαν στο εισόδημα των ένστολων από τον Αύγουστο του 2012 κι εντεύθεν. Σε λιγη ώρα αναμένεται η έκδοση κατατοπιστικού επί των συμπερασμάτων από τις ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ.

   Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι ανώτατοι δικαστικοί βάσισαν πάνω σε 3 δομικού χαρακτήρα αιτιάσεις το σκεπτικό τους, για να κρίνουν ως αντισυνταγματικές τις μισθολογικές μειώσεις που ήρθαν ως

   Συντάχθηκε στις Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 15:34 σε ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε περισσότερα...