Back Βρίσκεστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα πάνω κάτω έρχονται στην εισαγωγή στις αστυνομικές και πυροσβεστικές σχολές. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, έρχονται από την νέα σχολική χρονιά (2015-2016) σημαντικές ανακατατάξεις σχετικά με τα επιστημονικά πεδία και τη δυνατότητα ένταξης των μαθητών στα σώματα ασφαλείας.
Το σύνολο, σχεδόν, της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος φέρεται, κατά πληροφορίες, να αγγίζει η έρευνα για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικών Αστυνομίας, Λιμενικού και Ε.Υ.Π. Άριστα πληροφορημένη πηγή δήλωσε στην «Καθημερινή» ότι τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. εμπλέκουν στην υπόθεση τρεις κορυφαίους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος.
Ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομίας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Τάσσος, Μανώλης Συντυχάκης και Διαμάντω Μανωλάκου για τα προβλήματα στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ρόδου και της Κω. Αναλυτικά, το κείμενο:
Η αυτοκτονία του πιλότου της German Wings τον περασμένο Μάρτιο δεν είναι το μοναδικό τέτοιο περιστατικό. Μία λιγότερο γνωστή ιστορία διαδραματίστηκε το 1992 στην Ελλάδα. Κυβερνήτης αεροσκάφους του λιμενικού αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από το αεροπλάνο. Ο συγκυβερνήτης του προσπάθησε να τον σώσει αλλά μάταια. 23 χρόνια μετά θυμάται.
Τον κώδωνα του κινδύνου για την ακαταλληλότητα των κρατητηρίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας κρούει η 'Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτιοδυτικής Ελλάδας με επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας,Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Θ.Δρίτσα και με κοινοποίηση στους Α/Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, Α΄Υ/Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, Υ/Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ/Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙ.ΛΙ.Κ.ΥΠ, Διοικητή 5η ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας, Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΛ.ΠΑ Α.Ε, Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, Δήμαρχο Πατρέων.  
Σε ένα μικρό νησί της Δωδεκανήσου, με περίπου 3.000 μονίμους κατοίκους, υπάρχουν κάποιοι αφανείς ήρωες που παλεύουν καθημερινά νυχθημερόν με κίνδυνο της ζωής τους, ξεχασμένοι τελείως από την πολιτεία και το κράτος, με πολυποίκιλα και άλυτα προβλήματα.  
Οι..ξαφνικές και άμεσες αποσπάσεις προς τα νησιά της πρώτης γραμμής ανατρέπουν τους οικογνειακούς προγραμματισμούς των λιμενικών καταγγέλει η Ενωση Προσωπικού Λ.Σ Νοτίου Πελοποννήσου.Εχουν πάρει μορφή...επιδημίας αφού οι μεταθέσεις...όλο μετατίθενται.  
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης Αστυνόμου Α’ της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Κω.
Επιδείξεις αστυνομικών σκύλων από 5 επιλεγμένους εκπαιδευτές από το σύνολο των πιστοποιημένων εκπαιδευτών του ευρωπαϊκού οργανισμού FRONTEX μεταξύ των οποίων ήταν και Έλληνας -στέλεχος της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου  του Αρχηγείου Λιμενικού - έγιναν στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνοριακής Φύλαξης» στη Βαρσοβία.
Τον "δεκάλογο" με τα προβλήματά τους παρέδωσαν στον Γ.Γ Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λασιθίου. Ο κος Αναγνωστάκης τους υποσχέθηκε να
Σελίδα 1 από 1267

    Τυχαίο άρθρο :