Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 23:54

«Καπέλο» 6 λεπτά στην αμόλυβδη

Κόλπο γκρόσο... και το φετινό Πάσχα με τις τιμές πώλησης των υγρών καυσίμων, τις οποίες επιτήδειοι ανέβασαν ακόμη και έξι λεπτά το λίτρο εκμεταλλευόμενοι τους καταναλωτές που θέλησαν να φύγουν με τα οχήματά τους προς την ύπαιθρο.
Το παιχνίδι... της κερδοσκοπίας στήθηκε το

Επιδείνωση των εργασιακών συνθηκών στην Ελλάδα βλέπει το 88% των Ελλήνων, τα τελευταία 5 χρόνια, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση Ευρωβαρόμετρο, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και η οποία ερευνά τον τρόπο με τον οποίο η κρίση επηρέασε την ποιότητα των όρων εργασίας στην ΕΕ.

Σύμφωνα με

«Ζωγράφιζαν στους τοίχους σβάστικες» είπε χαρακτηριστικά - Η δική συνεχίζεται στις 30 Απριλίου
Με τις καταθέσεις μαρτύρων συνεχίστηκε την Πέμπτη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, η δίκη για την επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχθεί από δυο πρόσωπα που φέρονται ως μέλη της Χρυσής Αυγής, μαθητής

«Η υπηρεσία αποστολής μιας επιστολής με το ταχυδρομείο προβλέπει αποκλειστικά τη μεταφορά της. Το ταχυδρομείο δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει το περιεχόμενο ή να εξακριβώσει τα στοιχεία του αποστολέα ή του παραλήπτη. Γιατί να επιτραπεί κάτι τέτοιο στα

- Την απόφαση για παράταση της προφυλάκισης του Ν. Μιχαλολιάκου πήρε με βούλευμα το Συμβούλιο Εφετών
- Οι δικαστές κρίνουν ότι δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Οκτώβριο
- Πριν λίγες ημέρες με αντίστοιχα βουλεύματα παρατάθηκε η κράτηση και των βουλευτών της

Στην ανάκληση του διορισμού της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου «Έλενα» θα προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Υγείας, καθώς ο τίτλος σπουδών που προσκόμισε ήταν πλαστός.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από επώνυμη καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη ότι το εν λόγω στέλεχος δεν

Μελέτη βρίσκει ότι υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ περικοπών δαπανών και αύξησης του αριθμού των ατόμων που αυτοκτόνησαν μεταξύ 2009 και 2010.

Οι περικοπές δαπανών στην Ελλάδα προκάλεσαν αύξηση των αυτοκτονιών στο ανδρικό φύλο, σύμφωνα με έρευνα που

Το βράδυ της 27ης Μαΐου του 1961, η Νίτα Μπέικερ άνοιξε ήσυχα την πόρτα του δωματίου που κοιμόταν η δίχρονη κόρη της, Κίτι, στο Καλαμάκι. Με ψυχραιμία και κυνισμό, τύλιξε ένα κορδόνι γύρω από το λαιμό του παιδιού και το έσφιξε, μέχρι που σιγουρεύτηκε ότι ήταν νεκρό. Με την ίδια αποφασιστικότητα μπήκε στο

Για αναγέννηση της Αθήνας από την κρίση γράφει το πρακτορείο Bloomberg, που στέκεται στην αύξηση των επενδύσεων και του τουρισμού.

Τα Ελγίνεια είναι το μόνο πράγμα που λείπει από την Αθήνα, είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος από το

Πέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 20:35

Έσβησαν τα “κόκκινα φανάρια”

Ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας έκανε το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας σε οίκους ανοχής και “studio”

Συνολικά οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε 4 “σπίτια” και συνέλαβαν 8 γυναίκες, δυο Ελληνίδες και έξι αλλοδαπές οι οποίες

Σελίδα 1 από 3530