Ενα καθόλου κολακευτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Εχει αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα» φιλοξενεί το γερμανικό οικονομικό περιοδικό «Wirtschaftswoche» το οποίο πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στην Ελλάδα της κρίσης για να βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ο ρεπόρτερ του περιοδικού, Αντρέας Φρέιταγκ, πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό επισκεπτόμενος την Ελλάδα για πρώτη φορά μετά

Υψηλά ποσοστά αναδεικνύουν την αρνητικά κατάσταση των Ελληνικών νοικοκυριών σε νέα έρευνα που έγινε γνωστή. Ποσοστό 67% των Ελλήνων και 31% των Ευρωπαίων χαρακτηρίζουν κακή έως πολύ κακή την κατάσταση του νοικοκυριού τους, σύμφωνα έρευνα που διεξήγαγε το ευρωβαρόμετρο, την περίοδο 31 Μαΐου- 14 Ιουνίου και η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες.

Σχετικά με την

Νεκρά σκυλιά στον περιβάλλοντα χώρο, άλλα βαριά τραυματισμένα, ζώα παρατημένα που μαρτυρούν ότι δεν έχουν δεχθεί το τελευταίο διάστημα τη στοιχειώδη φροντίδα και περιποίηση που τους αρμόζει. Εικόνες από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου Αθηναίων στα Μέγαρα που προκαλούν θλίψη και οργή. 

Το καταφύγιο δημιουργήθηκε το 2012 και αποτελεί δωρεά της Ελληνοαμερικανίδας Ελεν Ανδρέου Γουίν στο δήμο Αθηναίων. Η κυρία Γουίν έκανε τη δωρεά το

Στάνφορντ, Καλιφόρνια
Η βιοποικιλότητα του πλανήτη, προϊόν των πειραμάτων της εξέλιξης εδώ και 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια, φτάνει για άλλη μια φορά σε σημείο καμπής. Αυτή τη φορά φταίει ο άνθρωπος, ο οποίος όμως κινδυνεύει να τιμωρηθεί από τις αρρώστιες και την πείνα που έρχονται ως αποτέλεσμα.

Ενισχύοντας τις υποψίες των τελευταίων δεκαετιών, διεθνής ομάδα ερευνητών αναφέρει στο περιοδικό Science ότι ο

Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Ευγένιος Γιαννακόπουλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Τι και αν η χώρα διέρχεται την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, οι Έλληνες«ποντάρουν» ετησίως περί τα 12 δις ευρώ στον νόμιμο και παράνομο τζόγο.

Αυτό

Yπερ της έκδοσης στην Ελλάδα των Κυριακού Γριβέα και της Αναστασίας Βάτσικα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποφάνθηκε ο Βρετανός πρωτοδίκης που εξέτασε το αίτημα των ελληνικών Αρχών στο Λονδίνο.

Ο δικαστής Σνόου δήλωσε ότι

Αν και η σχετική νομοθετική βάση υφίσταται ήδη από το 2006, εντούτοις τα Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών δεν λειτούργησαν ποτέ λόγω προβλημάτων τεχνικού χαρακτήρα, αλλά και των πιέσεων που δέχονταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις από την Εκκλησία.

Σημειώνεται ότι σε όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης υπάρχουν και λειτουργούν αποτεφρωτήρια νεκρών, ήδη από τον 18ο αιώνα. Η Γαλλία ήταν η

«Μια ζωή μέσα από το θάνατο» (A life from death).  Με αυτό τον γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο γιατρός Μπαζέλ Αμπουγουάρντα την γέννηση ενός παιδιού απο 23χρονη παλαιστίνια έγκυο γυναίκα η οποία σκοτώθηκε από τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα. Η 23χρονη έγκυος σκοτώθηκε σε επιδρομή εναντίον κατοικίας στην πόλη Ντέιρ αλ-Μπάλαχ στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των

Αναμφισβήτητα  η Ιωάννα της Λωραίνης, πιο γνωστή ως Ζαν ντ ´ Αρκ, είναι η πιο διάσημη γυναίκα που πήρε τα όπλα και ηγήθηκε στρατού στον Μεσαίωνα. Όμως υπάρχουν και άλλες γυναίκες οπλαρχηγοί εξίσου ικανές και πετυχημένες. Ακολουθεί μια λίστα δέκα γυναικών που ανέλαβαν την αρχηγία στρατευμάτων και πολέμησαν γενναία.

1. Ιωάννα της Λωραίνης, γνωστή και ως

Μήπως σας μυρίζει πολύ η ατμόσφαιρα και αισθάνεστε δύσπνοια μετά το απόγευμα; Φυσικά η αιτία είναι η υπερβολική χρήση των τζακιών, λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου.

Κάθε δράση φέρνει αντίδραση, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι, που έκαναν την οικολογία πράξη και μας παρέδωσαν έναν καταγάλανο αττικό ουρανό, ώστε να έχουμε τη

Page 1 of 3982