Αποκριάτικοι ρυθμοί & αστείρευτο κέφι στην παιδική εκδήλωση της Ε.ΑΣ.Υ.Α.
Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και μαζικής συμμετοχής, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για τα παιδιά των συναδέλφων – μελών μας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον ζεστό και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του DISCO LA MAMOUNIA CLUB, προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες για μια αξέχαστη αποκριάτικη εμπειρία.
Από την πρώτη στιγμή, η αίθουσα πλημμύρισε από παιδικά γέλια, ευφάνταστες μεταμφιέσεις και ζωηρά χρώματα. Οι μικροί μας φίλοι, μαζί με τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, συμμετείχαν ενεργά σε ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική, χορό και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Ο κλόουν και ο Dj δημιούργησαν ατμόσφαιρα γιορτής, ενώ η καλλιτέχνιδα EVA IMERI ενθουσίασε με τη σκηνική της παρουσία, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης κ. Χύτα Κωνσταντίνου, ο οποίος καλωσόρισε θερμά τις οικογένειες και ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε μασκαρέματα, τραγούδια, σερπαντίνες, χαρτοπόλεμο, πλούσια εδέσματα και δώρα για τα παιδιά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ανεμελιάς και αυθεντικής αποκριάτικης διάθεσης. Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια παρέα, αφήνοντας για λίγο πίσω τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και βιώνοντας στιγμές χαράς, δημιουργικότητας και συλλογικότητας.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τα παιδιά, των οποίων τα φωτεινά χαμόγελα αποτέλεσαν την πιο ουσιαστική ανταμοιβή για την προσπάθειά μας.
Ευχόμαστε σε όλους Καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή, με υγεία και αισιοδοξία!
Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών
Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος
0 Σχόλια