Τα δεδομένα για την υπόθεση που 32χρονου Παλαιστίνιου που συνελήφθη αρχικά για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Αιγάλω και στη συνέχεια για εμπρησμό στον Υμηττό περιπλέκονται καθώς φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες στα στελέχη της ΔΑΕΕ ότι ήταν μέλος του ISIS.
Aυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός ότι υπάρχουν στο σώμα σημάδια που παραπέμπουν σε σημάδια τα οποία προήλθαν από μάχες.
Στο μεταξύ ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης ζήτησε από την υπηρεσία ασύλου να προβεί σε όλες τις ενέργειες για την επανεξέταση του καθεστώτος ασύλου που έχει λάβει ο Παλαιστίνιος που συνελήφθη για σεξουαλικη παρενόχληση και για εμπρησμό.
Για το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ενημερωθεί η ΕΥΠ.
Πριν από τέσσερις μήνες είχε συλληφθεί γιατί επιτέθηκε σε έναν άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και αφέθηκε ελεύθερος.
0 Σχόλια