Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

-->

Βόλος: Στην φυλακή 43χρονος που απείλησε ότι θα «καθαρίσει» τον πατέρα του


Στην φυλακή οδηγήθηκε ένας 43χρονος χρήστης ουσιών από τον Βόλο, ο οποίος επισκέφθηκε το σπίτι του 77χρονου πατέρα του και απείλησε ότι θα τον «καθαρίσει» αν δεν του ανοίξει και δεν του δώσει χρήματα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, στον Βόλο. Ο 43χρονος επισκέφθηκε το σπίτι του πατέρα του προκειμένου να ζητήσει χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά.


Ο 77χρονος αρνήθηκε να του ανοίξει, γνωρίζοντας την τακτική του γιου του, καθώς το έχει επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο 43χρονος, αφού αντιλήφθηκε πως ο 77χρονος δεν είχε σκοπό να ανοίξει την πόρτα, από την αυλή του σπιτιού, εξαπέλυσε βρισιές και απειλές προς τον πατέρα του, λέγοντας μεταξύ άλλων «θα σε καθαρίσω».

Στο άκουσμα της απειλής, ο 77χρονος κάλεσε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον γιο του για την πράξη της ενδοοικογενειακής απειλής.


Ο 43χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα την δικαιοσύνη στο παρελθόν, οδηγήθηκε χθες Τετάρτη ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για την απαράδεκτη πράξη του ζητώντας συγγνώμη από τον πατέρα του, αναγνώρισε το πρόβλημα τοξικοεξάρτησης που έχει και ισχυρίστηκε πως προσπαθεί εδώ και χρόνια να σταματήσει την χρήση ουσιών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Ο πατέρας του 43χρονου κατέθεσε στο δικαστήριο πως, παρόλο που πράγματι ένιωσε τρόμο και ανησυχία από την απειλή του γιου του, δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Ο ίδιος ωστόσο ζήτησε από το δικαστήριο να ενταχθεί ο γιος του σε κέντρο απεξάρτησης.

Τελικώς, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 43χρονο, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών από τους οποίους θα εκτίσει τους 3, ενώ οι υπόλοιποι θα ανασταλούν επί τριετίας.

Γιώργος Βαϊσμένος







Πηγή: gegonota.news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια