Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο νοσοκομείο αξιωματικός της ΕΛΑΣ - Έκανε αναφορά για τις υπηρεσίες και δέχθηκε πιέσεις


Μία σοβαρή καταγγελία έφθασε στο bloko.gr αναφορικά με αξιωματικό, ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα ασφαλείας των νοτίων προαστίων και κατέληξε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, σε κρίση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ανέλαβε αναπληρωτής διοικητής υπέβαλε αναφορά, λέγοντας ότι αδυνατεί να βγάλει τις υπηρεσίες που του ζητούσαν, λόγω έλλειψης προσωπικού, και έκανε αίτημα για την ενίσχυση τού τμήματος με επιπλέον προσωπικό.
Λίγη ώρα αργότερα -όπως μας μεταφέρουν- δέχθηκε τηλεφώνημα από τον διοικητή του, ο οποίος δήλωσε ενοχλημένος από την ενέργεια τού υφισταμένου του, και του άσκησε ψυχολογική πίεση (σύμφωνα με την καταγγελία), που πήγε στο νοσοκομείο.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι του ζητούσαν να βάλει υπηρεσία αξιωματικό υπηρεσία άτομο που δεν προβλέπεται, αλλά να μην φαίνεται στα χαρτιά.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν πιέζουν τον χαμηλόβαθμο αστυνομικό όλα είναι καλά και άγια,όταν όμως πιέζονται οι αξιωματικοί τότε ενοχλεί.Κάνατε μια αστυνομία σαν τα μούτρα σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα είναι κατακριτέα. Είτε αφορά αξιωματικό είτε απλό αστυνομικό. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει σεβασμός σε όλα τα επίπεδα και σωστή και δίκαιη λειτουργία των υπηρεσιών. Είτε αφορά ενδοεπιχειρησιακά είτε στην αντιμετώπιση των πολιτών ανεξάρτητα αν αυτοί είναι φτωχοί ή πλούσιοι, ανώτατοι δικαστές ή απλοί μεροκαματιάρηδες