Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο περιπολικό έκοψαν την βασιλόπιτα Αστυνομικοί στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


Ήταν λίγα λεπτά πρίν την αλλαγή του χρόνου όταν οι Αστυνομικοί στα Τρίκαλα, που ήταν υπηρεσία με τα περιπολικά άκουσαν από τον ασύρματο το κάλεσμα του “Κέντρου” για να προσέλθουν στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, όσοι εκείνη την στιγμή δεν ήταν απασχολημένοι σε κάποιο συμβάν.

Ο λόγος για να κόψουν την βασιλόπιτα και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο χρόνο.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr η πρωτοβουλία ανήκει στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων,η οποία σε συνεργασία με την τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας θέλησε να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων, τους οποίους η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στο καθήκον μακρυά από τις οικογένειες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια του προέδρου της Ε.Α.Υ.Τ. Γιάννη Αναγνώστου, ο οποίος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας στους αστυνομικούς που “χάθηκαν” εν ώρα καθήκοντος με την ευχή “κανένας ξανά να μην λείψει από την οικογένεια του”.

Από τη πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Στέργιος Νίντος ευχήθηκε “ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει με λιγότερη εγκληματικότητα και παραβατικότητα, υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη για όλον τον κόσμο”.

Όσο αναφορά το φλουρί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων επιφύλασσε γι αυτόν που βασίλεψε μία εικόνα του Αγίου Αρτέμιου, Προστάτη της Αστυνομίας, ενώ ο Α.Δ κ. Νίντος έταξε τριήμερο ρεπό.

Νωρίτερα τα μέλη της Ένωσης επισκέφτηκαν τους συναδέλφους τους σε Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα όπου αντάλλαξαν ευχές και αναμνηστικά δώρα.

tv10.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια