Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διακίνηση Ναρκωτικών: Ερευνες για παρακλάδι της Greek Mafia στην Πάτρα


Στις διασυνδέσεις που διατηρούσε με κυκλώματα που εισάγουν, εμπορεύονται και διακινούν μεγάλες ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών στη χώρα, επικεντρώνονται οι έρευνες του των τοπικών διωκτικών αρχών, μετά τη σύλληψη του 37χρονου αλβανικής υπηκοότητας στο Ρίο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 5,5 κιλά ηρωίνης, 1 κιλό και 100 γρ. κοκαΐνης και εργαστήριο παρασκευής – νόθευσης – και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

ΕΠΑΦΕΣ
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο μικροσκόπιο έχουν μπει και εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στοιχεία που αφορούν στη σχέση του με γνωστό βαρυποινίτη, που είχε εμπλακεί και καταδικαστεί για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, και το όνομα του «έπαιζε» μεταξύ των ατόμων που συνέθεταν την ηγετική ομάδα της Greek Mafia.

Επιπλέον, ερευνάται και η νομότυπη επαγγελματική σχέση που φέρεται πως είχαν οι δυο άνδρες, με τον συλληφθέντα να εμφανίζεται ως εργαζόμενος σε εταιρεία του πρώτου.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
Το κινητό τηλέφωνο του 37χρονου που κατασχέθηκε μεταξύ άλλων, κατά την αστυνομική επιχείρηση την προπαραμονή των Χριστουγέννων σε σπίτι και αποθηκευτικούς χώρους ιδιοκτησίας του σε Ρίο και Παναγοπούλα, αναμένεται να «μιλήσει» και ενδεχομένως να «κάψει» πολλούς.

Οπως ανέφερε πηγή στην «Π», που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σε αυτό υπάρχει πλούσιο υλικό, ονομάτων αγοραστών και προμηθευτών, μηνύματα για ραντεβού αγοραπωλησίας ναρκωτικών, σημειώσεις κ.ά.

Η σύλληψη του 37χρονου, κατά πληροφορίες, έκανε πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια. Πρόκειται για πρόσωπα υπεράνω υποψίας – που είχαν επαφές μαζί του, είτε ως χρήστες, είτε ως dealer που με το αζημίωτο, «έσπρωχναν» κοκαΐνη και ηρωίνη μέσω συγκεκριμένων επαγγελματικών χώρων.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ
Χθες Δευτέρα 27/12/2021, μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πατρών, κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συλληφθείς με τη «διπλή» ζωή του καλού οικογενειάρχη και οδηγού σε βυτίο, όπως αποκάλυψε χθες η «Π», σε τοπικό επίπεδο είχε τον πλήρη έλεγχο και ήταν ο κύριος προμηθευτής ηρωίνης από την Αλβανία και κοκαΐνης από την Αττική και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία διοχέτευε ποσότητες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αλλοδαπός πιάστηκε για ναρκωτικά, καθώς πριν από 8 χρόνια εντοπίστηκε με 3 κιλά κοκαΐνης στη Βόρεια Ελλάδα και εξέτισε ποινή φυλάκισης.


Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

https://pelop.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια