Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΙΡΑ Ροδόπης στο πρότυπο εργαστήριο χειροποίητων προϊόντων ΑΞΙΖΩ Ι.Κ.Ε.


Ανακοίνωση τής ΙΡΑ Ροδόπης: Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 μέλη του Δ.Σ. της Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισκεφτήκαμε το πρότυπο εργαστήριο χειροποίητων προϊόντων ΑΞΙΖΩ Ι.Κ.Ε. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΜΕΑ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ» που βρίσκεται στην Καρυδιά Ροδόπης.

 Εκεί μας περίμεναν ο Διευθυντής του Συλλόγου «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ» κ. Ποιμενίδης Ηλίας, εργαζόμενοι και μέλη του συλλόγου καθώς και τρία παιδιά ΑΜΕΑ που βοηθούν στην επεξεργασία και παραγωγή των προϊόντων οι οποίοι τους υποδέχθηκαν εγκάρδια.



Συζητήσαμε για τη λειτουργία του εργαστηρίου, παρακολουθήσαμε σχετικό βίντεο και στη συνέχεια ξεναγηθήκαμε στους χώρους παρασκευής των προϊόντων και ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία του εργαστηρίου και τον απώτερο σκοπό αυτού που είναι η ομαλή ένταξη των παιδιών με αναπηρία στον χώρο εργασίας. Τέλος αγοράσαμε διάφορα τρόφιμα και προϊόντα παραγωγής τους, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στο Σύλλογο.



Εμείς από τη μεριά μας τους ευχηθήκαμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο εγχείρημα τους ενώ τους επισημάναμε πως θα είμαστε δίπλα τους ως Διεθνή Ένωση Αστυνομικών να στηρίζουμε κάθε τους ενέργεια και δράση.

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η  Πρόεδρος

 

 

Ζωή ΣΚΕΥΑ

Ο  Γεν.  Γραμματέας

 

 

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια