Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιματηρή επίθεση στο Μπουρνάζι: Μαχαίρωσαν ένα από τα θύματα στο πρόσωπο


Στιγμές πανικού από ανήλικους μαχαιροβγάλτες έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/01/2021) μια παρέα νεαρών στο Μπουρνάζι. Η παρέα δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα – μεταξύ των οποίων τουλάχιστον ένας ανήλικος με βαρύ ποινικό παρελθόν-  η οποία κατέληξε σε καταδίωξη με την σύλληψη του ενός. Οι δράστες μαχαίρωσαν στο πρόσωπο το ένα θύμα τους ενώ συνολικά δυο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» με τραύματα από  αιχμηρό αντικείμενο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των νεαρών βρισκόταν στην οδό Αγίας Παρασκευής κάτω από την πλατεία Μπουρναζίου. Ξαφνικά τους πλησίασαν οι τρεις δράστες κραδαίνοντας τα μαχαίρια με τα οποία ήταν οπλισμένοι και δεν έμειναν στις απειλές και έτσι τους τραυμάτισαν. Ειδικά, έναν από αυτούς τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο αδιαφορώντας αν θα τον σκότωναν.

Στη συνέχεια τους αφαίρεσαν τα  πορτοφόλια τους και τρία κινητά τηλέφωνα ενώ επιβιβάστηκαν σε ένα όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν. 

Ωστόσο οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και ξεκίνησε η καταδίωξη.

Κατάφεραν τελικά να συλλάβουν έναν από τους δράστες όμως ο ανήλικος που αναγνωρίστηκε από τα θύματα ότι συμμετείχε στην επίθεση και την ληστεία κατάφερε να διαφύγει. 

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσαν πως έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛΑΣ για κλοπές , διαρρήξεις ενώ είναι γνωστός για την «δραστηριότητα» του στη Δυτική Αττική. 

Ο δράστης έχει συλληφθεί αρκετές φορές ενώ φέρεται να έχει αποδράσει δυο φορές από κατάστημα κράτησης στο Βόλο. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανήλικου ληστή. 

 

Μαρίνος Αλειφέρης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια