Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αθηνών με τη νέα Διοίκηση της Άμεσης Δράσης


Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής μας συνοδευόμενη από εκλεγμένους αντιπροσώπους της οι οποίοι υπηρετούν στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη με τη νέα Διοίκηση της εν λόγω Διεύθυνσης, ώστε να καλωσορίσουν τον Διοικητή Α/Δ’ κ. ΔΟΣΧΟΡΗ Σπυρίδων και τον Υποδιοικητή και επικε,0φαλής της Β’ Υποδιεύθυνσης Α/Δ’ κ. ΚΩΣΤΗ Διονύσιο.  

Αφού ευχηθήκαμε στους κυρίους Διευθυντές για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, τους επιδώσαμε ως είθισται, υπόμνημα με τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.

 Αναφέρουμε επιγραμματικά ότι η συζήτηση μαζί τους επικεντρώθηκε κυρίως  στην αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού (οχήματα, επικοινωνίες), στην ανάγκη απεμπλοκής από ακίνητους στόχους, στην άμεση ανάγκη για ενίσχυση των περιπολικών και της Ομάδας «Ζ», στην περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, στις συνεχείς εκπαιδεύσεις – μετεκπαιδεύσεις του προσωπικού και στην καθυστέρηση εξυπηρέτησης πολιτών, αφού το επιφορτισμένο με το αντικείμενο προσωπικό διατίθεται σε μέτρα. Πέραν όμως των προαναφερόμενων ζητημάτων που θίξαμε, θεμελιώδη σημασία για μας έχει η κατάργηση του άρθρου 29 Π.Δ. 7/2017 και η επαναφορά του πρότερου καθεστώτος, καθώς και η καταχώρηση του σήματος υπηρεσίας (κονκάρδα) στον κανονισμό περί στολής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι κύριοι Διευθυντές έδειξαν ξεκάθαρη βούληση να βρίσκονται δίπλα στο προσωπικό της Διεύθυνσης, ενώ δήλωσαν γνώστες των περισσότερων θεμάτων και ότι από πλευράς τους θα καταβληθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Επίσης έγινε σαφές ότι θα τείνουν ευήκοα ώτα στα τυχόν ανακύψαντα ζητήματα που θα τους μεταφέρουμε κατά καιρούς και που απασχολούν τα χιλιάδες μέλη μας. Προφανώς γνωρίζουμε ότι δεν βρίσκονται όλα τα ανωτέρω στη δική τους αρμοδιότητα, όντας υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στις ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες, αναμένουμε όμως  επίλυση θεμάτων τα οποία με προσωπική τους παρέμβαση μπορούν να εξευρεθούν λύσεις.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών από την πλευρά μας δηλώνουμε με σαφήνεια ότι θα είμαστε συμπαραστάτες της προσπάθειας της νέας Διοίκησης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της Άμεσης Δράσης, ενώ  θα είμαστε πάντα δίπλα στους υπηρετούντες συναδέλφους της Α.Δ. και αρωγοί σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους, προκειμένου αυτή η Υπηρεσία η οποία αποτελεί την προμετωπίδα της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική και ταυτόχρονα Υπηρεσία πυλώνα της Ένωσής μας,  να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πολίτες.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάνω από όλα.. το ταψί ( κονκάρδα) στην στολή. Αυτό να λυθεί και όλα τα άλλα, έπονται.