Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Σοφία Νικολάου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της ως βουλευτής για το νομό Ευβοίας


Την υποψηφιότητά της ως βουλευτής για το νομό Ευβοίας με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Η ίδια σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αποφάσισε έπειτα από 2,5 χρόνια να κάνει το μεγάλο βήμα. Τονίζει επίσης ότι ξεκινά ήδη τις επαφές με τους τοπικούς φορείς, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ανακοίνωση της κ. Νικολάου:

«Έπειτα από 2,5 χρόνια σκληρής και απαιτητικής δουλειάς σε κυβερνητικό πόστο, και μάλιστα στην ηλεκτρική καρέκλα της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα.

Να παραιτηθώ, βάσει των διατάξεων του Συντάγματος, προκειμένου να διεκδικήσω μια έδρα στη 
Βουλή, όποτε κι αν διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές.

Επιλέγω να δώσω τη μάχη στην Εύβοια, την πατρίδα μου, εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ο τόπος αυτός χρειάζεται νέο πολιτικό αίμα.

Η Εύβοια πρέπει να πάει μπροστά, ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο πρέπει να σχεδιαστεί από τη μία άκρη στην άλλη, ώστε να φτιάξουμε το μέλλον των συμπολιτών μας.

Αλλά και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο τόπος έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους οι οποίοι θα υπηρετήσουν το όραμα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ανασυγκρότηση της Εύβοιας συνολικά.

Ξεκινώ από σήμερα κιόλας τις επαφές με τους τοπικούς φορείς, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλους εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις για το μέλλον της Εύβοιας.
Αλλά κυρίως ξεκινώ μια διαρκή προσπάθεια να ακούσω τις αγωνίες και τα όνειρα των συμπατριωτών μου.

Η Εύβοια δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό, οι Ευβοιώτες έχουν ανάγκη από στήριξη για να φτιάξουν τις ζωές τους.

Κι εγώ θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης το οποίο θα βασίζεται στην αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος, την ενίσχυση της παραγωγικής βάσης, τη μεταποίηση, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, την αξιοποίηση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης και νέα έργα υποδομών.

Βασικό μέλημά μου θα είναι να υπάρξει άμεσα πρόοδος για τον τόπο που αγαπάμε.»









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια