Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Rapid Test στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ εξασφάλισε το Προεδρείο της Ένωσης Ν/Α για τα μέλη της


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Το Προεδρείο της Ένωσης Ν/Α εξασφάλισε rapid test για τους αστυνομικούς μέλη της, στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ ανά τεστ. Τα rapid test στην προνομιακή αυτή τιμή θα διενεργεί το Φαρμακείο ΜΠΙΡΜΑΣ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β 10, στη Γλυφάδα.

 Ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ ήρθαν σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο φαρμακείο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα παραπάνω τεστ θα γίνονται με τον πλέον αξιόπιστο και εγκεκριμένο τρόπο, σύμφωνα με τις επιταγές της πολιτείας.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η παραπάνω απόφαση της πολιτείας ναι μεν πάρθηκε, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα αποτραπεί η διάδοση του ιού, όμως δεν παύει να είναι μία έμμεση μείωση του μισθού του Έλληνα αστυνομικού.

Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μέλη της Ένωσης μας.











Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή, προκειμένου να πάρουν κάποιο " ψηφαλακι" , από τους αρνητές ανεμβολιαστους, επιδοκιμάζουν την άρνηση εμβολίου και την συνεχιζόμενη διάδοση του ιού, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για πείτε μου κ.κ. πρόεδρε και ταμία, από εμένα που αναγκάστηκα να κάνω τρίτη (3) δόση, επειδή κάποιοι Ταλιμπάν , αρνούνται πεισματικά να κάνουν έστω και πρώτη (1) δόση, περιμένετε ψήφο??? Με αναγκάζεται, με την στάση σας, να φοράω συνεχώς μάσκα μέσα στην υπηρεσία μου, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς επιβάρυνση του μισθού τους, οι ανεμβολιαστοι. Το τραγελαφικο είναι, ότι πάτε κόντρα στα μέτρα της κυβέρνησης, για να πάρετε τους ψήφους των αρνητών - Ταλιμπάν. Πρόεδρος και ταμίας, επιστημονικοτεροι του ΠΟΥ. Καραγκιοζιλικια.
Υ.Γ. ρε bloko , τι γίνεται με τις δημοσιεύσεις μας ων σχολίων??? Δεν δημοσιεύονται σχεδόν ποτέ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιστημονικα εχει πια αποδειχθει οτι ανεμβολιαστοι και εμβολιασμενοι νοσουν και μεταδιδουν τον ιο το ιδιο. Αντι λοιπον να προβειτε σε μαζικες μηνυσεις και αγωγες κατα της αποφασης να κανουν rapid test μονο οι ανεμβολιαστοι με ιδια επιβαρυνση, θριαμβολογειτε οτι πετυχατε εκπτωση στον κεφαλικο φορο που μας επιβληθηκε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το προεδρείο κάθε ένωσης να οργανώσει δράσεις για την ενημέρωση του προσωπικού σχετικά με τον εμβολιασμό και όχι να μαζεύει ψήφους στους αρνητές . Ο συνδικαλισμός πρέπει να ενεργεί επ οφελεία του κοινωνικού συνόλου και όχι για το μικροπαραταξιακό συμφέρον. Αυτή τη λογική είχαν όλοι οι συνδικαλισταράδες του Δημπσίου , ΔΕΚΟ κλπ και φτάσαμε στη χρεωκοπία.