Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημερωτική επίσκεψη Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής ΠΟΕΠΛΣ: Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνο Παναγιώτη, το Γενικό Γραμματέα Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Πρόεδρο ΕΠΛΣ ΒΔ Ελλάδας Δροσόπουλο Αλέξανδρο και τον Ταμία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Γαλάνη Χρήστο ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ΕΠΛΣ Βορειοδυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε χθες 23/11/21 ενημερωτική επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν αφενός η ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά και αφετέρου η καταγραφή των προβλημάτων προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε την επίλυσή τους.

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συνεχίζει να διεκδικεί την επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου σε στελέχη, που υπηρετούν σε περιοχές «με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά», όπως είναι η Κέρκυρα και η Θεσπρωτία καθώς κάτι τέτοιο αιτιολογείται από την ανάληψη «ομοίων πρόσθετων καθηκόντων και υποχρεώσεων» όπως η φύλαξη των θαλασσίων συνόρων και η διαρκής ετοιμότητα.

Επίσης λαμβάνοντας υπόψη την αποστολή των υπηρεσιών της Κέρκυρας καθώς και την πρόσφατη ένταξη του πλωτού ασθενοφόρου στο Κ.Λ. Κέρκυρας είναι απαραίτητη η ενίσχυση σε στελεχιακό δυναμικό.

Τέλος, κάναμε σαφές ότι ως Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα συνάδελφο δίχως εκπροσώπηση και ότι δεν θα επιτρέψουμε τον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος καθώς αυτό αποβαίνει σε βάρος των διεκδικήσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και καλέσαμε όλους να συνταχθούν με το σύνολο των συναδέλφων τους, συμβάλλοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία θα αποβλέπει στο γενικότερο συμφέρον των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να αποστραφούν τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος και τη νόθευση της εκπροσώπησης με καταχρηστικές πρακτικές.

Ευχαριστούμε την ΕΠΛΣ ΒΔ Ελλάδας για την άψογη φιλοξενία, τον Κεντρικό Λιμενάρχη Αντιπλοίαρχο ΛΣ Ιωάννη Σταθούρο και όλους τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και την ανταπόκρισή τους.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια