Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δημήτρης Αποστολόπουλος: Λίγοι αλλά αποτελεσματικοί


Κείμενο τού Δημήτρη Αποστολόπουλου :Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους συναδέλφους που μετείχαν στα μέτρα τάξης την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Ραφήνα στον αγώνα μεταξύ Θύελλας Ραφήνας και Προοδευτικής.

Οι Οποίοι μετά το πέρας του αγώνα αντιλήφθηκαν γρήγορα ότι λαμβάνουν χώρα επεισόδια στην πλατεία της Ραφηνας από φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας προκαλούντας φθορές σε καταστήματα.

Η ανωτέρω δύναμη τεσσάρων αστυνομικών του οικείου Α.Τ υπό του κ.Διοικητή που ήταν και επικεφαλής των μέτρων,δύο ακόμη αστυνομικών όμορων τμημάτων που όμως συμμετείχαν στα ανωτέρω μέτρα τάξης και ενός ακόμη αστυνομικού του οικείου Α.Τ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.Ο οποιος μόλις αντιλήφθηκε το πρόβλημα τέθηκε και αυτός στη διάθεσή του Διοικητού του.

Έσπευσαν όλοι μαζι στο σημείο αντιμετωπίζοντας πολλαπλάσιες δυνάμεις περί τα σαράντα άτομα.

Χαρη στη δυναμική τους παρέμβαση οι υπαίτιοι εισήλθαν στο πούλμαν καταφέρνοντας έτσι οι ανωτέρω αστυνομικές δυνάμεις να αποσοβήσουν τραυματισμούς πολιτών και να περιορίσουν τις ζημιές σε απλές ρίψεις τραπεζοκαθισματων.

Παράλληλα εγκλωβίσαν τους υπαίτιους εντός του πουλμαν με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο ώστε  να προσάγουν τους υπαίτιους και εν συνεχεία να συλλάβουν αυτους.

Οι ενέργειες των συναδέρφων υπηρετούντων στα όρια της Βορειανατολικης Αττικής και του επικεφαλής τους σχολιάστηκαν ευμενώς από την τοπική κοινωνία αλλά και τον τοπικό τύπο!

Δεν μπορούν παρά να γεμίζουν και εμάς με περηφάνια ιδίως σε στιγμές που οι ενέργειες των αστυνομικών βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ΜΜΕ αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας και να είναι άξιες ηθικής αμοιβής από τον κ.Διευθυντη της  Διεύθυνσης μας όπου με τις σαφείς οδηγίες που δίνει  καθημερινά στους επιτελείς του φαίνεται να μην μπερδεύει το προσωπικό.

Το οποίο παρά τις δύσκολες συνθήκες εκτελεί τα καθήκοντά του στο ακέραιο.

Προσωπικό που την συγκεκριμένη μέρα αποτελούνταν από όλους τους βαθμούς και τις κατηγορίες.

Καταδυκνύοτας ότι το αστυνομικό σώμα μπορεί να είναι ένα και εννιαίο.

ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ

Για την Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια