Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση ΒΑ Αττικής συγχαίρει τον νέο γραμματέα του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α θέλει να συγχαρεί τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης μας, κ. ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο, διότι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μας που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 31ου Εκλογοαπολιστικού Πανελλαδικού Συνεδρίου, εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και εν συνεχεία κατά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. εξελέγη Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου.

Κάθε νέο ξεκίνημα δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες, στις οποίες είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθεί, προκειμένου το συνδικαλιστικό μας κίνημα να συνεχίσει αλλά και να ενδυναμώσει την παρουσία του ως ισχυρός πυλώνας της προστασίας των δικαιωμάτων, της βελτίωσης της ποιότητας της Ζώης και των συνθηκών εργασίας, καθώς και της κοινωνικής ολοκλήρωσης των αστυνομικών.

Εγγυώνται προς τούτο, τόσο η επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία του σε θέσης ευθύνης, οι ανθρωπιστικές αξίες, η ιδιαίτερη ικανότητα και ευαισθησία του σε θέματα αστυνομικών δικαιωμάτων, όσο και η προσωπικότητα η δική του και των συνεργατών του, αλλά και όλων όσων συγκροτούν την νεοεκλεγμένη διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ..

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια