Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρακάλας Αντώνης :Να αποκτήσουμε μια δυνατότερη Ένωση με αγώνες και δράσεις


Κείμενο του Αντώνη Τρακάλα: Θέτω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με το συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Α., που θα πραγματοποιηθούν την 11, 12, 13, 14 και 15/11/2021 κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00 στην έδρα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Βορείου Ηπείρου 50 Γλυφάδα, 1ος όροφος) και στην αίθουσα συγκεντρώσεων του κτιρίου 10 στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

     ΚΑΛΏ τους συναδέλφους-ισσες να μας τιμήσουν με την ψήφο τους ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΏΣΟΥΝ την ευκαιρία να αποκτήσουμε μια δυνατότερη Ένωση στη Ν/Α Αττική και να αποδείξουμε, πως μόνο ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. 

     Οι αγώνες και οι δράσεις μας ήταν, είναι και θα είναι συνεχείς!!!

•Τα δικαιώματα των συναδέλφων μας είναι ιερά, γι’ αυτο θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη πίστη τήρηση του Π.Δ. 394/01 περί του χρόνου εργασίας του Αστυνομικού Προσωπικού, το οποίο δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση και καταπάτηση.

•Ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στον κάθε συνάδελφο για την απόλυτη νομική του θωράκιση. 

•Στόχος μας, η άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες στα γεωγραφικά όρια της Ν/Α Αττικής, οι οποίες είναι υποστελεχωμένες.

•Θα επιδιώξουμε άμεση παύση των αποσπάσεων και διαθέσεων  του Αστυνομικού Προσωπικού που εκτελεί υπηρεσίες εκτός των γεωγραφικών ορίων της Ν/Α Αττικής.

•Θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τον επανασχεδιασμό των φυλάξεων ακινήτων στόχων, προκειμένου να απεμπλακεί και να εξοικονομηθεί το Αστυνομικό Προσωπικό.

Επίσης, η απεμπλοκή δυνάμεων από κάθε είδους «ξένα» πάρεργα.

• Βασική μας επιδίωξη, είναι η ενίσχυση σε προσωπικό και τεχνικό εξοπλισμό των Αστυνομικών Υπηρεσιών, που άπτονται της γεωγραφικής μας αρμοδιότητας και προς το σκοπό αυτό θα κινηθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε και προσπαθώντας να έχουμε στο πλευρό μας όλους τους φορείς καθώς και την Κοινωνία.

• Στόχος μας είναι η ίδρυση και η λειτουργία παιδικών & βρεφονηπιακών σταθμών για τα παιδιά των συναδέλφων, που με τα πενιχρά εισοδήματα μας δεν μπορούμε να καλύπτουμε οικονομικά ιδιωτικούς σταθμούς.

• Στόχος μας επίσης, είναι η ίδρυση και η λειτουργία χώρων εστίασης-σίτησης (λέσχες) αντίστοιχων του στρατού, προκειμένου οι συνάδελφοι μας να σιτίζονται με χαμηλό κόστος.

•Η ΑΝ.Α.Σ.Α δεσμεύεται να συνεχίσει να παλεύει για τον εξορθολογισμό της κατανομής των κάθε είδους μέτρων με γεωγραφικά κριτήρια, απαιτώντας σχετικά, οι συνάδελφοι της Ν/Α Αττικής να εκτελούν Υπηρεσία κατά κανόνα εντός των γεωγραφικών ορίων της Ν/Α Αττικής.

•Η ΑΝ.Α.Σ.Α έχει ως γνώμονα την υπηρεσιακή και κοινωνική ευημερία του συναδέλφου και γι' αυτό το λόγο δεσμεύεται να σταθεί αρωγός σε κάθε συνάδελφο που χρειάζεται την βοήθεια της.

• Ο αγώνας μας, ώστε να δημιουργήσουμε Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών στη Ν/Α Αττική, προκειμένου οι συνάδελφοι μας που διατίθενται σε Υπηρεσία μεταγωγής κρατουμένου να μην χρειάζεται να ταλαιπωρούνται περιμένοντας τις ατελείωτες ουρές που δημιουργούνται στα κεντρικά της Δ.Ε.Ε. , "απέφερε καρπούς" με τη δημιουργία γραφειου Δ.Ε.Ε. στην έδρα της ΥΑΝ/ΑΑ.

•ΣΥΜΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ,ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ!!!!

 

ΠΡΩΤΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ-ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!!!

 

ΤΡΑΚΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 

ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια