Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΣΤΡΙΒΑΣ Δημήτριος: «Γροθιά» στη μάστιγα των παράνομων τυχερών παιγνίων από τους Αστυνομικούς του ΤΑ Γλυφάδας


Διαβάστε το κείμενο του Δημήτρη Στριβά: Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας για τη σύλληψη συνολικά εννέα (9) ατόμων οι οποίοι συμμετείχαν σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στην Υπηρεσία μας είχε περιέλθει η πληροφορία πως σε κατάστημα επί της συμβολής των οδών Λ. Ποσειδώνος και Δούσμανη στη Γλυφάδα διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Βραδινές ώρες της Παρασκευής 19/11/2021, Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, συνέλαβαν συνολικά εννέα (9) άτομα εκ των οποίων επτά (7) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για οργάνωση και λειτουργία παράνομου καζίνο στον ανωτέρω τόπο.

Η πληροφορία από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας αξιοποιήθηκε στο έπακρον, φέρνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εξωτερικοί δίσκοι, τραπέζια στα οποία διενεργούνταν παράνομα παίγνια και πλήθος μαρκών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε δύο (2) εκ των κατηγορουμένων, απαγγέλθηκε επιπροσθέτως η κατηγορία της «παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών παράβαση του νόμου περί προστασίας» και σε έναν (1) εξ αυτών, η κατηγορία για παράβαση του του νόμου «δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, εργάστηκαν στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως και σε άλλες, με ζήλο, αυταπάρνηση, φιλότιμο και οξυδέρκεια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πάταξη της μάστιγας του παράνομου τζόγου.

Είναι σίγουρο ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια