Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ηρακλείου για τις έκτακτες μεταθέσεις

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου:

ΘΕΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ

 

Μετά την πραγματοποίηση του συμβουλίου εκτάκτων μεταθέσεων της Δ.Α. Ηρακλείου, προς έκπληξη μας και παρά τις πιέσεις μας και του εκπροσώπου μας στο συμβούλιο μεταθέσεων προς ενίσχυση συγκεκριμένων υπηρεσιών και ειδικότερα των Α.Τ. Μίνωα Πεδιάδος και Α.Τ. Μαλεβιζίου, κάνεις συνάδελφος δεν τοποθετήθηκε σε αυτές τις υπηρεσίες. Μάλλον η διεύθυνση μας θεωρεί ότι με μεσοβέζικες λύσεις και "μπαλώματα" μέσω προσωρινών μετακινήσεων και κατ' επέκταση δημιουργώντας προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες και στην υπηρεσιακή ηρεμία των συναδέλφων θα φροντίσει για την ενίσχυση των παραπάνω υπηρεσιών.

            Κύριοι, δυστυχώς άλλες ευκαιρίες δε θα δοθούν ώστε οι υπηρεσίες αυτές να ανακάμψουν. Αν νομίζετε ότι στις επόμενες μεταθέσεις η  Διεύθυνσή μας θα ενισχυθεί με κάποια στρατιά αστυνομικών μάλλον πλανάσθαι πλάνην οικτρά.

Η Ένωσή μας θα σταθεί δίπλα στους συναδέλφους και στις υπηρεσίες που στενάζουν από προσωπικό, δε θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση τυχόν υπερεργασίες και καταστρατήγηση του Π.Δ. περί χρόνου εργασίας αστυνομικού και παρακαλούμε τους συναδέλφους να μας καταγγείλουν τυχόν τέτοια φαινόμενα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της

 Ε. Α. Υ. Ν. Η.

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1.            Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ)

2.            Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου

3.            Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια