Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί καταγγέλλει την Ομοσπονδία των Πυροσβεστών η ΕΑΚΠ


Δημοσιεύουμε καταγγελία της ΕΑΚΠ: Ως Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την πρωτοφανή αντισυναδελφική και αντισυνδικαλιστική στάση του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστικού Σώματος ( Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. ) το οποίο μέχρι αυτή τη στιγμή τηρεί σιγή ιχθύος για τις συλλήψεις συναδέλφων καθώς και για τον τραυματισμό ενός άλλου συναδέλφου στο χέρι από κροτίδα κρότου – λάμψης, κατά την χθεσινή απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στο τέλος της κινητοποίησης έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

Με την επαίσχυντη αυτή στάση, το προεδρείο της Ομοσπονδίας αποδεικνύει στην πράξη ότι συναινεί στην εφαρμογή του εκτρωματικού νόμου « Χατζηδάκη » στις διατάξεις του οποίου ορίζεται ότι, θα συλλαμβάνονται συνδικαλιστές και εργαζόμενοι όταν εμποδίζουν την κυκλοφορία με τις κινητοποιήσεις τους!!!

Καλούμε τους πυροσβέστες να γυρίσουν την πλάτη στο προεδρείο της Ομοσπονδίας μας, να μην το εμπιστεύονται!!! Να συσπειρωθούν με τις δυνάμεις της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών και να τις στηρίξουν στα πρωτοβάθμια σωματεία και στην Ομοσπονδία!!!

Φτάνει πια!!!

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια