Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σωτήρια παρέμβαση των ΕΔ στη Θεσσαλονίκη. Εμβολιασμός φοιτητών του ΑΠΘ από στελέχη του στρατού στο ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο


Του Ηλία Προύφα

 

Σωτήρια παρέμβαση των ΕΔ στην ”κόκκινη” από πλευράς κρουσμάτων κορονοϊού Θεσσαλονίκη, το υγειονομικό σύστημα της οποίας δοκιμάζεται για μία ακόμη φορά.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kranosgr, από την περασμένη Παρασκευή, ξεκίνησε η συνεργασία του ΓΕΕΘΑ με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για τον άμεσο εμβολιασμό των φοιτητών του τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος, οι οποίοι έχουν πλέον την δυνατότητα να προσέρχονται χωρίς ραντεβού για τις δύο δόσεις του εμβολίου MODERNA.

 

 

Παράλληλα πλήρως αναβαθμισμένο το Εμβολιαστικό Κέντρο των ΕΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε και εμβολιασμούς για την τρίτη επαναληπτική δόση του εμβολίου pfizer, που μέχρι σήμερα δε γινόταν.

 

Με την αμέριστη στήριξη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, του Σωματάρχη της Θεσσαλονίκης, Αντιστράτηγου Αναστάσιου Σπανού και της Διοίκησης του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, το εμβολιαστικό κέντρο των Ενόπλων Δυνάμεων της ΔΕΘ, απέκτησε νέα δυναμική και ρίχτηκε στη μάχη υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

 

Ενόψει του χειμώνα και ενός νέου κύματος πανδημίας, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, οι Ένοπλες Δυνάμεις με την εντολή και τις κατευθύνσεις του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, βρίσκονται και πάλι στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής κρίσης.

kranosgr.com









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια