Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννης Σημαντηράκης: Προτάσεις για το Α’ Τ.Τ. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Α’ Τ.Τ. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ μια υπηρεσία με πολλά προβλήματα διότι αστυνομεύει τροχονομικα μια μεγάλη περιοχή στην οποία βρίσκεται η παραλιακή ζώνη, οδοί ταχείας κυκλοφορίας αλλά και μικροί παράλληλοι δρόμους και διακλαδώσεις που παρουσιάζουν λόγω της μορφολογίας αρκετές παραβάσεις, τροχαια ατυχήματα και πολλές φορές θανατηφόρα που έχουν συνταράξει την κοινή γνώμη. Υπηρεσία η οποία πρέπει να ενισχυθεί με προσωπικό, να γίνει πιο αποτελεσματική όσον αναφορά την αποτροπή και πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.  

Η μεταστέγαση της αρον αρον και με την προϋπόθεση ότι θα διαρκέσει για λίγους μήνες στη Γλυφάδα επί της Βορείου Ηπείρου δημιούργησε λειτουργικά ζητήματα, ηταν μια άστοχη ενέργεια και θα μπορούσε κάλλιστα να παραταθεί ο χρόνος παραμονής στις κτιριακές εγκαταστάσεις της πρώην αμερικανικής βάσης και να γίνει από εκεί η μεταφορά της υπηρεσίας στο νέο κτήριο της πρώην υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας. 

Όπως μαθαίνουμε καθυστερούν χαρακτηριστικά οι εργασίες αποπεράτωσης του κτηρίου ετσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις υπηρεσίες που έχουν επιλέγει να πάνε σε αυτό, μαζί και το 

Α’ Τ.Τ. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.  

Για τους ανωτέρω λόγους πρέπει να συνεχιστεί η πίεση για την ανεύρεση λύσεων αυτών των προβλημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε και μετά τις εκλογές της Ένωσης μας.


ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ Ιωάννης
Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. Ν/Α Αττικής








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια