Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Προεδρείο της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής στο Α.Τ. & Τ.Α. Λαυρεωτικής


Διαβάστε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής επισκέφθηκε τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Λαυρεωτικής, όπου συναντήθηκε με συναδέλφους που υπηρετούν στις εν λόγω Υπηρεσίες.

Όσον αφορά το Α.Τ. Λαυρεωτικής, η παρούσα δύναμη ανέρχεται στα Είκοσι Τέσσερα (24) άτομα και ως εκ τούτου υπολείπεται κατά πολύ της Οργανικής (43 άτομα).

Την ανωτέρω δύσκολη κατάσταση εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο η καθημερινή νυχτερινή φύλαξη πρώην πολιτικού προσώπου που πραγματοποιείται αποκλειστικά από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαυρεωτικής, οι οποίοι μεταβαίνουν με ιδία μέσα για εκτέλεση Υπηρεσίας στο συγκεκριμένο σημείο, διανύοντας μία συνολική απόσταση περίπου Πενήντα (50) χιλιομέτρων, επιβαρύνοντας τον οικονομικό τους προϋπολογισμό.

Όλα αυτά τη στιγμή που είναι γνωστό τοις πάσι, πως ο εν λόγω πρώην πολιτικός δεν διαμένει πλέον εκεί!

Επίσης, ένα άλλο πρόβλημα έχει να κάνει με τις κτιριακές εγκαταστάσεις και συγκεκριμένα με τα κρατητήρια του Τμήματος.

Από την άλλη πλευρά στο Τ.Α. Λαυρεωτικής διαπιστώθηκε και εκεί το πρόβλημα της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού. Πέραν τούτου, θεωρούμε αδιανόητο να διατάσσονται αστυνομικοί που υπηρετούν σε μια τόσο απομακρυσμένη περιοχή από το κέντρο της Αθήνας, να εκτελέσουν Υπηρεσία στην Ομόνοια στο λεγόμενο «βανάκι». Όταν μάλιστα κάτι τέτοιο συμβαίνει ανά τέσσερις ημέρες, φυσικό επακόλουθο είναι το προσωπικό να εξουθενώνεται και να διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας.

Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και προσπαθώντας για την εξεύρεση των πλέον ενδεδειγμένων λύσεων σε κάθε περίπτωση.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια