Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΑΝΑΣΑ: Επισκέψεις και ενημέρωση των συναδέλφων για Βαθμολόγιο και Αναβάθμιση Αστ. Ακαδημίας

Παραθέτουμε ανακοίνωση τής ΑΝΑΣΑ: Αντιπροσωπεία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α) με επικεφαλής τον τ. Γραμματέα ΔΣ ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη Χρήστο πραγματοποίησε σήμερα 5.11.21 συναντήσεις με συναδέλφους που υπηρετούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο Α.Τ Τ.Α Λαυρεωτικής ,στο Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου καθώς και στις Αστυνομικές Υπηρεσίες που υπάγονται στην Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων(ΔΕΑΔ).


Σκοπός των συναντήσεων υπήρξε η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας στην υπηρεσιακή καθημερινότητα,αλλά και η ενημέρωσή τους σχετικά με τα Προεδρικά Διατάγματα που αφορούν το Νέο Βαθμολόγιο της ΕΛ.ΑΣ και της ανατατοποίησης της Αστυνομικής Ακαδημίας, αλλά και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον υπηρεσιακό μας βίο.






Το ζήτημα της Υποστελέχωσης των Υπηρεσιών που έδρευουν στα όρια της Ν/Α Αττικής ,αλλά και οι καθημερινές διαθέσεις αποσπάσεις σε εκτός των γεωγραφικών ορίων της Ν/Α Αττικής περιοχές κυριάρχησε ως ζήτημα που η επιλυσή του καθίσταται άμεση και υποχρεωτική,προκειμένου να επιτύχουμε την ποιοτική αστυνόμευση των περιοχών χωρίς να καταστρατηγούνται τα δικαιώματα του Προσωπικού αναφορικά με τον Χρόνο εργασίας του.

Η καταγραφή των προβλημάτων και δυσλειτουργειών που ταλάνίζουν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής θα συνεχισθεί και θα ενημερωθεί συγκεντρωτικά η φυσική ηγεσία του Σώματος.Παράλληλα θα συνεχίσουμε την ενημέρωση των συναδέλφων μας, αναφορικά με τις ευεργετικές διατάξεις των ΠΔ που αφορούν, τόσο το νέο Βαθμολόγιο ,όσο και της ανατατοποίησης της Αστυνομικής Ακαδημίας.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α)








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια