Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σήμερα η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Χανίων




Διαβάστε την ανακοίνωση:

 

    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, μέλη μας,                         

  Σας ενημερώνουμε ότι την 26-10-2021  ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00΄ θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, στην αίθουσα «Σπύρος Ντούμας» του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

  Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία στην πρώτη συνέλευση, ήτοι αυτοπρόσωπη παρουσία του ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό της Ένωσής μας, συνέρχεται η δεύτερη συνέλευση χωρίς νέα πρόσκληση την 02-11-2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00΄ στην αίθουσα «Σπύρος Ντούμας» του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

   Στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, θα παρουσιασθεί, από το Γενικό και Οργανωτικό Γραμματέα της Ένωσής μας, η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, από 25-02-2021 έως και την ημέρα της Συνέλευσης. Ομοίως θα παρουσιασθεί, από τον Ταμία της Ένωσής μας, ο απολογισμός και ισολογισμός για το ίδιο χρονικό διάστημα.

    Παράλληλα θα καθοριστεί η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ένωσής μας, η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων ενώ θα εκλεγεί και τριμελής εφορευτική επιτροπή.

    Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης  θα τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του covid – 19.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο

Πρόεδρος

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

 

 

                Ο

Γενικός Γραμματέας

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός


 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια